ARENDAL: Follo HK jaktet søndag kveld sin femte Postenliga-seier for sesongen, men Jan-Ivar Lorentzens menn kom til kort borte mot ØIF Arendal.

Follo HK ledet 3-2 etter seks minutter, men så sa det bråstopp. Follo-gjengen slet voldsomt med å lure hjemmelagets målvakt Svenn-Erik Medhus, og nettet kun syv ganger før pause. Etter de første 30 minuttene sto det dermed 12-7 til ØIF Arendal.

BILDER; Follo HK tapte i Arendal

Aldri spenning

Nå skal det også sies at Follo-keeper Bjørn Olav Raasok sto meget solid, og Trøgstad-mannen holdt Follo HK nogenlunde inne i kampen en stund.

Likevel ble det aldri den helt store spenningen i Nedeneshallen. Medhus var fantastisk i mål, og ØIF Arendal dro ytterligere ifra utover i 2. omgang, og vant til sluttt 26-18.

Dermed fortsetter Follo HKs mareritt i Nedeneshallen. I fjor tapte Follo-gutta hele 41-24.

– Vi var ikke gode nok til å hente hjem poeng i dag. Bakover var det greit, men vi var altfor dårlige fremover. Skuddene våre var for dårlige, og Medhus var veldig god, sier Vasja Furlan.

Sliter på bortebane

Follo HK har ikke vunnet på bortebane siden triumfen mot Herulf Moss i serieåpningen.

– I starten av sesongen var vi gode offensivt, og svake bakover. I det siste har det vært motsatt. Vi er nødt til å bedre skuddene våre i kampene som kommer. Får vi til det, sammen med det forsvarsspillet vi har hatt de siste kampene, er vi med i toppen, mener Furlan.SE REFERAT FRA KAMPEN HER
!