Gå til sidens hovedinnhold

Avskrudd Kolbotn tapte stort mot Sandnes

Artikkelen er over 6 år gammel

SOFIEMYR: Kolbotn tapte 33-24 mot Sandnes i den viktige firepoengskampen i Sofiemyrhallen lørdag. Ved pause ledet Sandnes 16-12.

Det var et Kolbotn-lag som ga fra seg for store avstander i forsvar, og gjorde alt for mange tekniske feil framover, vi fikk se. Det innrømmet også trener André Kolstad etter kampen.

- Det var ikke bare spillerne som ikke var på. Jeg skal ta mye skyld for det som skjedde her jeg også. Det var ikke bra på benken heller, sa Kolstad etter kampen.

Se intervju med Kolstad HER!

Kolbotn hang med de første 15 minuttene. Da sto det 6-6. Fem minutter senere ledet Sandnes 10-6. Det var egentlig symptomatisk for hvordan Kolbotn så ut i dag. Prestasjonene svingte mer enn den mest skremmende berg-og-dal-bane.

Se flere bilder her

Etter hvilen gikk Sandnes opp til 18-13 etter bare fem minutter. Da fikk vi plutselig se en bedre utgave av hjemmelaget. Skuddene gikk i nettet og hvittrøyene spiste seg innpå. Etter 13 minutter sto det 20-21 på lystavlen. Da kom det en skikkelig nedoverbakke igjen. De neste snaue 13 minuttene scoret Kolbotn bare én gang, og mislyktes med et par merker de la ut bakover. Sandnes ledet dermed 27-21 da vi gikk inn i kampens siste åtte minutter. Løpet var kjørt og Sandnes dro hjem med en nimålsseier.

I en annen kamp i 1. divisjon lørdag vant Sandefjord 27-22 hjemme mot St. Hallvard.

Les mer i mandagens papiravis

Tabell 1. divisjon håndball