HEGGEDAL: Oppegård tok sitt første poeng på bortebane for sesongen da de spilte 2-2 mot Heggedal, men de gule og sorte hadde alle tre poengene i lomma før hjemmelaget ble tildelt straffespark tre minutter på overtid. Det utnyttet Heggedal og utlignet.- Det var bittert. Vi burde ha vunnet denne kampen, men vi er ikke flinke nok til å vinne. Vi klarte ikke helt å føre kampen og vi gir fra oss initiativet, sier Oppegård-trener Jørund Hjetland, og fortsetter:

- Det er ikke ofte jeg sier det, men dette var et lag vi burde ha slått lett, samtidig klarte vi ikke å slå dem i det første oppgjøret i år, så jeg skal ikke være for eplekjekk.

LES MER om Oppegård her

Styrte kampen

Oppegård styrte kampen den første halvtimen. Etter tyve minutters spill ble Oppegård-spiss Tormod Lundh spilt igjennom. Nykommeren var trygg alene med keeper og sendte de gule og sorte opp i en 1-0 ledelse. Ti minutter senere doblet Erik Carlsen ledelsen på et godt plassert skudd like utenfor 16-meteren.

- Vi spilte ball i hatt med dem. Vi truet dem på kantene og også gjennom midten, sier Hjetland.
 
Men omtrent umiddelbart etter Erik Carlsens scoring sovnet Oppegård-forsvaret og hjemmelaget reduserte til 2-1. Det var også stillingen da lagene gikk til pause.

Spilte Oppegård lave

I annen omgang presset Heggedal høyere. Oppegård ble stresset og fikk ikke til å spille seg ut bakfra.

- Vi ble spilt lavere og lavere og spilte oss selv inn i trøbbel, påpeker OI-treneren.

- Vi fikk noen enorme overgangsmuligheter. De hadde noen sjanser, men ingen store. Mot slutten ble de mer og mer desperate, men de fikk ikke mer enn noen cornere og noe småtteri, sier Hjetland.

Så var rutinerte Jørn Heggestad urutinert og pådro seg straffespark etter en takling innenfor 16-meteren. Tre minutter på overtid.

Det endte med poengdeling og 2-2.

Oppegård-treneren fremhever flere av spillerne sine.

- Tormod Lundh gjorde en flott innsats på topp. Erik Carlsen kom fra rekruttlaget før sesongen, var en av våre beste i vårsesongen, og spilte en ny flott kamp for oss i dag. Nils (Kristian Albertsen) bak i mål er en trygghet, skryter han.