Gå til sidens hovedinnhold

Ås inntok tabelltoppen

Artikkelen er over 6 år gammel

ÅS: Ås har opprykket til 3. divisjon langt nede i lommen etter at laget slo Borgen 3-0 fredag kveld.

Taper Askim sin kamp mandag kan grønntrøyene ta frem sprudlevannet selv med fire kamper igjen å spille.

Ås var det desidert beste laget på Ås stadion i kveld og 3-0-seieren burde vært langt større. Tre ganger smalt ballen i metallet og flere andre gigantiske sjanser ble spolert. Uansett, poengene var viktigst. Nå skal det mye til om ikke Ås-publikummet får 3. divisjonsfotball servert i 2015.

Det tror også kaptein Chris Hansen. Se intervjuet med Hansen HER!

Hjemmelaget tok ledelsen etter 32 minutter i fredagens kamp. En innoverskrudd corner fra Mats Tronbøl så ut til å gå rett i goalen. Borgens keeper var dog hardt presset av Stein Kjetil Gimre. 1-0 sto seg til pause.

Ledelsen burde vært doblet bare to minutter ut i 2. omgang. Martin McCarthy fikk ballen på 10-11 meter med keeper ute av spill. Skuddet til spissen ble reddet på streken.

Etter 68 minutter var McCarthy på farten igjen. Innlegget til Marius Tronbøl ble møtt på første stolpe, men denne gangen traff ballen metallet.

En ny stolpetreff kom i det 73. minutt. Mats Tronbøl på frispark denne gang. Bare få minutter senere var det innbytter Ali Øzens tur til å treffe stolpen, men nå havnet ballen ute hos Stein Kjetil Gimre som dundret ballen i mål.

I det 78. minutt satte Kim Adrian Kralani punktum. Strak vrist fra 20 meter. Ballen forsvant som en prosjektil inn i nettmaskene.

Tabell 4. divisjon Østfold