Gå til sidens hovedinnhold

Ås klart best mot Kvik Halden 2

Artikkelen er over 6 år gammel

ÅS: Ås tok en oppskriftsmessig seier mot Kvik Haldens rekruttlag mandag kveld. Det opprykksklare hjemmelaget var best i nitti minutter og vant til slutt 3-0. En storfornøyd Ås-trener mente det eneste hans lag kunne kritiseres for var at de ikke scoret flere mål.- Det var en veldig god fotballkamp av oss. Vi leverte god og variert angrepsfotball. Vi hadde høyt balltempo og fikk til det spillet vi ønsker. Vi skulle ha scoret flere mål, men tre mål og full kontroll må vi være fornøyde med, sier Tor Arild Haddal.

LES MER om Ås her

De grønnkledte gikk opp i ledelsen etter en drøy halvtime da Mats Tronbøl scoret direkte fra en corner. 1-0 var også pauseresultatet, men det tok bare ett minutt i annen omgang før Stein Kjetil Gimre doblet hjemmelagets ledelse da han nikket inn 2-0 etter et hjørnespark.

Innbytter Thomas Martin Axelsson satte punktum for kvelden da han var påpasselig frempå og satte inn 3-0.

- Vi var veldig gode som lag, men Mats Tronbøl gjorde en fantastisk kamp, igjen. Han har vært meget god fra første spark på ballen i januar og frem til nå. Resten leverte også meget bra. Det kollektive fungerte, sier Haddal.

Se tabellen i 4. divisjon her