Gå til sidens hovedinnhold

- Det siste kvarteret synes jeg var grisebra

Artikkelen er over 6 år gammel

LANGHUS: Et svært ungt Follo HK 2 tapte 33-23 i 2. divisjonsoppgjøret mot opprykksjagende Herulf Moss torsdag kveld. Ved pause ledet østfoldingene 20-9.

Det unge Follo-laget hang bra med det første kvarteret. Da kom de tekniske feilene på løpende bånd. Blandet med få redninger ble det lett spill for bortelaget.

I 2. omgang hang Follo langt bedre med og vant faktisk omgangen. Da var det de aller yngste som tok ansvar. Eirik Fossnes og Kasper H. Thorsen viste seg skikkelig frem. Kristoffer Jakobsen gjorde også en bra omgang.

Follo-trener Ken Marius Krabbe oppsummerte første omgang slik:

- Vi åpnet brukbart og sto bra bakover. Så vet jeg ikke helt hva som skjedde, men vi fikk litt for få redninger samtidig som vi slet med å sette ballen i mål. Det ble mye en og en og for mange enkle avslutninger. Vi fikk ikke ballen til å gå slik vi ønsket, sa Krabbe. Han påpekte at ungguttene hans tross alt møtte et lag med mye rutine.

- Vi spiller mot et lag som spilte i 1. divisjon i fjor, og som har spillere som spilte i eliteserien for to år siden, og som faktisk får betalt for å spille håndball, sa Krabbe.

Han var derfor godt fornøyd med de siste 30 minuttene.

- Etter den første omgangen var jeg misfornøyd. Nå er jeg veldig fornøyd. Det siste kvarteret synes jeg var grisebra. Vi hadde en avtale om å forsøke å vinne 2. omgang. Det greide vi, og det er jeg veldig godt fornøyd med, sa Krabbe.

Tabell 2. divisjon

Bilder fra kampen