Gå til sidens hovedinnhold

– Dette var en vekker for oss

Artikkelen er over 7 år gammel

LANGHUS: Follo-rekruttene tapte 22-28 hjemme mot Bækkelaget Håndball Elite 2 i kveldens kampi 2. divisjon. Rødtrøyene lå bak i store deler av kampen og lå under med fem mål til pause mot et lag et stykke lenger ned på tabellen.

– Vi møtte et velspillende lag i Bækkelaget 2. Det var gode og traff på alt. Selv var vi ikke i nærheten av det forsvarsspillet vi pleier å være stolte av, sier trener Lars Olsen.

Trener Lars Olsen skryter av motstanderne, men mener samtidig at eget lag opptrådte nonchalant.

Det har gått veldig bra den siste tiden. Vi har spilt god håndball, er i flytsonen og har trent godt. Så stiller vi med den holdningen at dette kommer til å ordne seg. Det holder ikke. Vi taper mot et mye bedre lag i dag, sier han og fortsetter:

Vi var elendige begge veier. Det var ikke noe kollektiv, vi spilte én og én. Ingen sto opp for hverandre og vi var på etterskudd i alt av dueller, taklinger og returer.

Follo-rekruttene kom aldri nærmere enn tre mål bak i annen omgang, på stillingen 18-21. Det endte med et seksmålstap.

Trener Olsen var, som man forstår, på ingen måte imponert over noe av det hans lag foretok seg i kveldens kamp. Han er allikevel ingen pessimist på lagets vegne og setter dette på kontoen for utvikling.

Vi har glemt dette når vi står opp i morgen. Det kan være greit med kamper som dette. Det hører nok med å måtte ta et lite steg tilbake for å komme et stykke frem, sier Olsen.

Rødtrøyene får mulighet til å rette opp inntrykket ved første anledning. Neste seriekamp er nettopp mot dagens motstander. Da lover Olsen bedring.

Dette var en vekker for oss. Vi må brette opp ermene og gjøre et stykke arbeid for å vise at vi fortjener poengene. Det skal vi gjøre allerede fra neste kamp, sier han.

Kommentarer til denne saken