Gå til sidens hovedinnhold

Enkle to poeng for Follo 2

Artikkelen er over 7 år gammel

LANGHUS:  Follo 2 vant i kveld 28-23 over Kjelsås hjemme i Follotrykk Arena. Et meget ungt hjemmelag hadde få problemer med bunnlaget Kjelsås og ledet fra start til slutt.- Jeg synes vi har kontroll fra første forsvar. Det var veldig bra, sier trener Lars Olsen.

Follo hvilte flere spillere som normalt er nøkkelspillere på Follo 2 grunnet Postenligakampen mot Stord førstkommende lørdag.

- Jeg var kanskje litt skeptisk. Vi hadde et ungt mannskap. Men jeg er stolt av disse guttene. Jeg spiller gjerne flere kamper med de yngste. Det bor mye håndball i dem, sier Olsen.

LES MER om Follo HK her

Rødtrøyene gikk tidlig opp i en 9-4 ledelse og gikk til pausehvilen med 11-7. Syv mål bakover er mer enn godkjent, men hjemmelaget slurvet tidvis i angrep og ledelsen kunne vært langt større etter de første 30.

- Vi har full kontroll bakover, men vi kaster bort veldig mange baller fremover. Men guttene skal få lov til å prøve og feile og får lov til å være på banen. Men det er forsvarsspillet jeg er aller mest fornøyd med i dag, sier Follo-treneren.

Olsen benyttet seg av hele mannskapet sitt i kveldens kamp.

- Alle her fortjener spilletid, det er moro å kunne gi dem det. Det er mange som ikke har spilt noe særlig i 2. divisjon, men de melder seg på, sier han.

Linjespiller Benjamin Herseth var toneangivende for Follo med sine ni scoringer.