Gå til sidens hovedinnhold

Falk for sterke for Kolbotn

Artikkelen er over 6 år gammel

HORTEN: Kolbotn fikk det som ventet tøft mot Falk Horten i Holtanhallen og måtte også reise hjem med null poeng. Det endte med et 33-21-tap for de hvite og blå. Ved pause lå Kolbotn under med 15-10.

Henrik Petersen var kampens mestscorende spiller med sine åtte fulltreffere, men kunne ikke forhindre nok et stortap.

- Vi må være 110 prosent hele kampen dersom vi skal  ha noen sjanse mot et lag som Falk. Når vi er på vårt beste holder vi et godt nivå, i de periodene var vi jevne med Falk, men med en gang vi begynner å gjøre slurvefeil får vi tre, raske mål bakover, forklarer Petersen.

SE FLERE bilder fra kampen her

LES MER OM Kolbotn her

Det var nettopp det som skjedde mot slutten av første omgang. Etter gode første tyve raknet det litt mot slutten av omgangen, og hjemmelaget kunne gå til pause med en komfortabel femmåls-ledelse på 15-10.

- Det er tungt å ta igjen mot Falk. De er gode, påpeker venstrebacken.

Kolbotn hadde flere muligheter til å knappe innpå hjemmelagets forsprang da Falk Horten pådro seg en del utvisninger, men sakket i stedet akterut etter omtrent hvert eneste overtallspill. De hvite og blå hadde blant annet en fireminutters periode med seks mot fem på stillingen 19-14 i annen omgang, men lå under 21-15 da Falk ble fulltallige.

- Overtallspillet vårt var alt for dårlig, innrømmer Petersen.

SE tabellen i 1. divisjon her

Hang med

Kolbotn kom godt i gang mot hjemmefavorittene Falk Horten. Henrik Petersen sendte de hvite og blå i føringen fra start da han hamret kula i krysset etter tre minutter.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom store deler av omgangen. Ved halvspilt første omgang sto det 6-5 til Falk, fem minutter senere var fortsatt hjemmelaget ett mål foran på 8-7. Så begynte Falk å rykke i fra. Et godt forsvarsspill stoppet Falk i første halvdel av omgangen, men Kolbotns feil fremover på banen utnyttet hjemmelaget nådeløst.

Kolbotn tapte både et overtallspill og et undertallsspill og Henrik Petersen klarte ikke å overliste Falk-keeperen fra 7-meteren.

Etter det som lenge var en jevn omgang kunne hjemmelaget til slutt gå til pause med en komfortabel 15 -10-ledelse.

Raknet

Kolbotn holdt avstanden i starten av annen omgang, og fikk en gyllen mulighet til å knappe innpå og skape ny spenning i kampen etter syv minutter da en Falk-spiller fikk en 2+2 minutters utvisning. Det var en mulighet de hvite og blå tok svært dårlig vare på da de tapte overtallsperioden med 2-1.

Etter halvspilt omgang sto det 23-16 til hjemmelaget.

Simen Westby Johansen i Falk-buret frustrerte Kolbotn-spillerne med storspill utover i omgangen, og i andre enden av banen rant scoringene inn.

Det endte til slutt med et tolvmålstap og 33-21 mot Falk Horten.