LANGHUS: I sesonginnledningen har keeperplassen vært det store spørsmålstegnet i Follo HK. Nylig ble Blaz Voncina hentet inn, og onsdag fikk han sin debut da Haslum ble slått 28-27. Sloveneren sto en meget god 1. omgang, og viste at Follo kan ha truffet blink med signeringen.

– Han virket bra. Jeg har hørt mye positivt om Voncina, så Follo kan ha gjort et scoop der. Dessuten ser du signaleffekten av at han kommer inn. Da Voncina ikke plukket like mange baller i 2. omgang, kom Bjørn Olav Raasok inn og tok nesten alt de første minuttene, sier Henrik Ruud Tovås, Langhus-gutt og Haslum-keeper.

LES OGSÅ: – Ekstremt viktig å vinne denne kampen

SE BILDER FRA KAMPEN: Follo HK - Haslum

Mer inne

Voncina selv sier følgende til øb.no etter sin første kamp i Follo-trøya.

– Jeg var spent før kampen. I 1. omgang gikk det bra for min del, og jeg er veldig fornøyd med at vi klarte å vinne kampen, sier den nye keeperen.

– Det er viktig å spille på seg selvtillit tidlig. Samtidig er det godt å vise seg litt frem for laget og fansen, sier Voncina.

Han er imidlertid krystallklar på at han har mer inne.

– Jeg er ikke i toppform ennå. Det håper jeg kommer etter hvert.

Raasok svarte

Da Voncina begynte å trøble i 2. omgangen, kom Bjørn Olav Raasok inn på stillingen 20-20. Han kvitterte med storspill, og skal ha en stor del av æren for at det ble seier.

– Jeg har en ganske god følelse nå, smiler Raasok.

Han har ikke tenkt å la Follos nysignering få keeperplassen uten kamp.

– Jeg skal ikke stå med lua i hånden, er meldingen fra Raasok.

I tillegg til de to, lurer stortalentet Håvard Åsheim i bakgrunnen. Lettere sagt blir det en knallhard fight om å få spilletid i Follo-buret fremover.

Allerede til helgen venter ny match. Da venter Bodø hjemme i Follotrykk Arena.