SANDEFJORD: Follo HK gjorde jobben mot Sandefjord onsdag kveld, og vant 24-21 i Jotunhallen. Det hjalp imidlertid så lite ettersom de andre resultatene gikk imot Jan-Ivar Lorentzens menn.

Nøtterøy spilte uavgjort, Viking tapte og BSK/NIF vant sine kamper. Dermed må Follo-gjengen ut i kvalifisering for å sikre videre Postenliga-spill etter å ha endt på 10. plass i serien.

Svært skuffet

- Jeg er glad for at vi vant i dag. Det er viktig mentalt å ha med en seier inn i de to kvalikkampene. Vi var smertelig klar over, da vi dro hit i dag, at dette kunne bli utfallet etter kveldens runde, sier Follo HK-trener Jan-Ivar Lorentzen.

Naturlig nok svært skuffet over at laget må gjennom en nervepirrende kvalifisering.

- Alle som er glad i Follo HK er skuffet nå, sier Lorentzen.

- Hva hvis dere mislykkes i kvalifiseringen også. Er du trener her neste år da? Det er ikke noen klausuler i kontrakten din?

- Nei, det er ingen klausuler, sier Lorentzen.

- Har du lyst til å trene et 1. divisjonslag?

- Det har jeg ingen kommentar til. Jeg har ikke tenkt til å være i 1. divisjon. Det har ikke Follo heller, sier en skuffet Follo HK-trener.

Løkkebø toppscorer

Steffen Berg Løkkebø var nok en gang best hos Follo HK. Han herjet tidvis med gamleklubben. Løkkebø satte syv baller i nota i kveld.

Follo HK har kapret 20 poeng denne sesongen. Normalt burde det holde greit til å unngå kvalifisering. Follo HK er blant annet kun seks poeng bak en bronsemedalje.

Hvilket lag Follo HK møter i kvalifisering er ikke klart. Haugaland, Halden eller Falk Horten er mulige motstandere.SE REFERAT FRA SKJEBNEKAMPEN HER!