Gå til sidens hovedinnhold

Follo HK overlegne mot Haugaland

Artikkelen er over 6 år gammel

HAUGESUND/SKI: Follo HK reiste seg etter forrige rundes hjemmetap mot Kolstad og tok en komfortabel seier borte mot Haugaland søndag kveld. Det endte med 30-18 til rødtrøyene etter at de hadde ledet hele 16-8 til pause.

– Vi hadde skikkelig lyst til å revansjere tapet mot Kolstad, og vi var tente i dag, sier Follo HK-trener Valter Perisa.

Da var det Haugaland som fikk unngjelde.

– Det var en veldig bra gjennomført kamp av oss. Haugaland er ikke et dårlig lag, men når vi er så gode som i dag gjorde vi dem dårligere, forklarer Perisa.

Follo-treneren var godt fornøyd med hvordan laget fremsto i begge ender av banen.

– Vi spilte først 6-0 og la senere om til 3-2-1. Når vi kun slipper inn 18 mål viser det at vi har jobbet bra bakover. Fremover var vi kreative og kollektive, sier han.

LES MER om Follo HK her

Tidlig ledelse

Follo gikk tidlig opp i ledelsen mot hjemmelaget og var oppe i 10-5 etter et kvarter. Ved pause sto det hele 16-8 og kampen var på mange måter punktert.

Vi slapp oss litt ned i starten av annen omgang, og de fikk noen raske scoringer, men vi klarte å justere oss. Selv om du leder stort blir det fort spist opp dersom man ikke jobber, men vi jobbet veldig bra i begge omganger, sier Follo-treneren.

Rullerte

Perisa kunne ta seg råd til å benytte alle spillerne i søndagens kamp. Som så ofte før sto Leonardo en god kamp i Follo-buret.

– Han sto bra. Aksel (Horgen) gjorde en fin figur, og Henrik har våknet litt. Ales har begynt å melde seg på. Dette var en lagseier. Alle bidro, sier han.

Henger med i toppen

Kolstad slo Viking 33-25 i kveldens toppoppgjør. Follo benyttet dermed anledningen til å komme seg opp på samme poengsum som Viking.

SE tabellen i 1. divisjon her

– Dette var en utrolig viktig seier for oss. Det gjør at vi henger med i toppen. Nå har vi to kamper før jul, og har vi andreplassen til jul er jeg godt fornøyd, sier Valter Perisa.