Gå til sidens hovedinnhold

Follo HK til topps i Halden

Artikkelen er over 9 år gammel

HALDEN: Follo HK vant Lars Grimsrud Cup i Halden. I søndagens finale ble Halden Topphåndball slått 22–17 (12-10). I løpet av helgen har Follo HK også slått St. Hallvard (28-18), Fjellhammer (24-15) og Falk Horten (27-21). Det ble spilt 2x25 minutter i samtlige kamper.

Alle på banen

Trener Jan-Ivar Lorentzen har sluppet til samtlige spillere i troppen i løpet av helgen. Follo HK har ligget i Halden på treningsleir hele denne uken. Trener Lorentzen oppsummerer uken og turneringen slik:


– Vi hadde fokus på å ikke slippe inn mer enn 20 mål i noen kamp. Nå fikk vi 21 mot Falk., men da var det mange juniorer i spill å. Fremover skulle vi lage sju til ti kontringsmål. Vi nådde de målene vi satte oss. Det har vært en god uke. 13 økter på syv dager, med disiplinerte og flinke karer. Det har vært bra, sier Lorentzen.


– Dere har slitt mot presumptivt dårligere motstandere i tidligere sesongoppkjøringer. Hvor viktig er det for dere å vinne en slik cup som dette?


– Det har vært et Follo-syndrom det, at vi ikke har vært maks på når motstanderen er dårligere. Det har vi jobbet bevisst med, så det er fremgang for oss det, avslutter Lorentzen.

Les hva Magnus Jøndal synes om sesongoppkjøringen i mandagens ØB.