Gå til sidens hovedinnhold

Follo-rekruttene tapte krigekamp

Artikkelen er over 7 år gammel

OSLO: Follo-rekruttene tapte 32-31 mot Njård i gårsdagens kamp i 2. divsjon i Njårdhallen. Follo-rekruttene ledet 16-15 til pause, men rutinerte Njård vippet kampen i deres favør på tampen.

– Det var en jevn, tøff og fysisk kamp. Slik blir det hver gang vi møter Njård, sier Follo-trener Lars Olsen og fortsetter.
– Det var en morsom kamp med masse punch. Det var krig utpå der til tider, uten at det var noen stygg kamp.

Lagene fulgte hverandre tett så og si gjennom hele kampen, menlangt ut i annen omgang så det lovende ut for de unge Follo-spillerne.

– Vi ledet med to midt i omgangen og hadde ordentlig taket på dem, så fikk vi noen to-minuttere og noen skudd millimetere utenfor. De er rutinerte og har noen år mer på baken enn oss og klarte å trekke det lengste strået, rett og slett, forklarer Follo-treneren og fortsetter:

– Vi bommet på fire-fem veldig gode sjanser fra midten av andre omgang og ut både fra distanse og nærskudd. Men det er ikke fremover det skortet. 31 mål skal være nok til seier, påpeker Olsen.

LES MER om Follo HK her

Stang ut

Det unge Follo-laget hadde muligheten til å utligne i de siste sekundene, men uheldigvis for rødtrøyene og Henrik Bielenberg suste ballen i stolpen og ut.

– Han har nok tenkt på den i etterkant, men Henrik (Bielenberg) var god mot Njård og takler det, påpeker Olsen.

Høyrebacken fikk 60 minutter på banen og svarte med å kvittere ut ni scoringer. Også Oskar Olafsson stod hele kampen for Follo-rekruttene. Begge er normalt å finne i Follos A-lagstropp.

– Begge spilte veldig godt fremover, og tildels bakover, men det holdt ikke. Når sjansen byr seg er det greit å gi dem to ganger tredve minutter. Dette gjorde dem nok godt, tror Olsen.

SE tabellen i 2. divisjon her (ekstern lenke)

Fremhever keeperen

Trener Lars Olsen vil spesielt fremheve den unge keeperen Daniel Nielsen, som voktet Follo-buret.

– Han har tidligere kun stått fem minutter i 2. divisjon. I dag måtte han stå hele kampen. Han måtte kanskje plukke ut 32 baller av nettet, men han reddet mange skudd også. Det var fullt godkjent, så han skal ha ros, sier Lars Olsen.
 

Kommentarer til denne saken