LANGHUS: Follo 2 tok to poeng i årets første seriekamp da de beseiret Halden TH 2 med 32-28. Follo ledet 16-14 til pause. Kristoffer Jakobsen var mestscorende for Follo med sine ti fulltreffere.Trener Ken Marius Krabbe var aller mest fornøyd med poengene.

- Det var en ok kamp, og noe å bygge videre på, men jeg er aller mest fornøyd med at vi tar to poeng og en seier, sier han.

SE flere bilder fra kampen her

Follo-rekruttene holdt Halden-rekruttene bak seg i hele annen omgang.

Østfoldingene var kun ett mål bak i perioder, men anført av en særdeles opplagt Kristoffer Jakobsen stakk Follo ifra gang på gang, og det endte med en relativt komfortabel firemålsseier.

- Jeg var ikke så veldig nervøs for at vi skulle tape, men til tider var vi halvslappe. Samspillet i etablert angrep blir litt stakkato, for dette er spillere fra to forskjellige grupper. Annen omgang var bedre for vår del, forklarer Krabbe.

LES MER om Follo HK her

- Tok mye ansvar

Krabbe trekker spesielt frem Kristoffer Jakobsen, som tidvis herjet med Halden-forsvaret i annen omgang.

- Han gjorde en veldig god kamp, spesielt fremover. Han tok mye ansvar. Så synes jeg Mathias (B. Johansen) gjorde en veldig god jobb bakover. Han var flink til å bevege seg og snappe baller. Alt i alt gjorde alle juniorene som kom inn en god jobb, de sliter jo tidvis med fysikken, men det er naturlig, sier Follo-treneren.

Follo-treneren ønsker å plukke mest mulig poeng frem til jul, slik at laget kan konsentrere seg om spillerutvikling fremfor tabellposisjon.

- Det er ikke viktig om vi blir nummer to eller fem. Målet er å la flest mulig få prøve seg slik at de kan utvikle seg, sier Ken Marius Krabbe.

Se tabell og resultater fra 2. divisjon her