Gå til sidens hovedinnhold

Grorud for sterke for Kolbotn

Artikkelen er over 6 år gammel

OSLO: Kolbotn tapte for 23. gang denne sesongen da Grorud 2 ble for sterke på eget gress og vant 4-0 over nedrykksklare Kolbotn.

Det sto 1-0 til pause, og de hvite og blå hang lenge med i kampen mot et godt Grorud-lag.- De fikk et litt billig mål etter et hjørnespark. Vi hadde to, tre sjanser som fort kunne endret kampbildet. Vi var på høyde med dem, sier Kolbotn-keeper John Thomas Engene.

Lenge.

Resultatet sto seg til det gjenstod ti minutter. Da gikk luften ut av Kolbotn, og hjemmelaget kontret inn tre raske mål.

- Vi hang ikke sammen lenger mot slutten. Vi prøvde å skape noen målsjanser, men tømte oss helt og de kontret oss i senk, sier Kolbotns kanskje aller travleste mann.

Sisteskansen har plukket 131 baller ut av eget nett i år. Man kan lure på hvor mange han har reddet. Også i dag var han sentral.

- Grorud var et veldig godt spillende lag, de kom til mange sjanser. Jeg hadde like mye å gjøre i dag som tidligere, hvis ikke mer. Jeg hadde en god dag på jobb, sier han.

Jakter årets første

Selv om laget kun har kapret ett poeng på 24 kamper, og forlengst har rykket ned, gir ikke laget opp håpet om å kapre sesongens første seier. Nå er det to kamper igjen å gjøre det på. I neste runde venter Fredrikstad 2, før laget reiser til Ski der Follo 2 venter i siste serierunde.

- Nå har vi to morsomme kamper igjen, Vi har ikke gitt opp og starter hver kamp med innstillingen om at vi skal vinne. Vi har rykket ned for lenge siden, men en seier vil være stort for oss, sier John Thomas Engene.