ØSTRE GREVERUD: En drømmescoring av Martin Flatgård gjør at Oppegårds opprykkshåp lever fremdeles. De gule og svarte vant toppoppgjøret mot Vembli 3–2 torsdag kveld. Oppegård har dermed like mange poeng som Vembli, men er ett stakkarslig plussmål bak. Hasle-Løren 2 topper tabellen og kan bare i teorien surre vekk opprykket. Hasle-Løren 2 er tre poeng foran både Oppegård og Vembli og har også en suveren målforskjell. To lag rykker opp i 4. divisjon.

[BILDESERIE FRA TOPPOPPGJØRET

Avgjøres torsdag

I siste serierunde neste torsdag møtes nettopp Oppegård og Hasle-Løren 2. Vembli spiller hjemme mot Bøler 2. Sistnevnte lag må bidra med hjelp for at 4. divisjon skal kunne bli en realitet for Oppegård neste sesong. Matchvinner Flatgård tror det er mulig.
– Bøler 2 er ikke noe dårlig lag, så det er ikke noen umulighet at Vembli avgir poeng i den kampen. Vi får det uansett tøft mot Hasle-Løren 2, tror Flatgård.

Vil opp

Han mener Oppegård burde avgjort opprykket til sin fordel for lenge siden.
– Vi har rotet bort dette selv med noen svake kamper tidligere i sesongen, sier Flatgård.
– Har Oppegård noe i 4. divisjon å gjøre?
– Ja det tror jeg, og når vi nå er i en posisjon som gjør at vi kan klare det skal vi i alle fall ikke legge oss i den siste kampen, sier Flatgård.

Bra stemning

96 tilskuere hadde tatt turen til Østre Greverud for å overvære torsdagens drama. Riktignok ikke betalende, men likevel et imponerende tall i 5. divisjon.
De fikk se Oppegård ta ledelsen ved Henrik Selnes allerede etter to minutter. Vembli utlignet etter 15 minutter. To minutter før pause sendte Anders Bille Oppegård i føringen igjen. Hjemmelaget fikk en kalddusj da Vembli utlignet fire minutter etter pause. Bare minuttet senere fikk Martin Flatgård kjempetreff og sendte ballen i mål fra 20 meter. Dermed er det håp, og full mobilisering mot Hasle-Løren 2 neste torsdag.

I en kamp i samme 5. divisjopnsavdeling vant Ski 3-2 over Nordstrand 2. Ski ligger på 4. plass, men har ingen mulighet til å komme seg høyere på tabellen enn det.