Kolbotn kjempet i senk av Vålerenga

Ina Gausdal (t.h.) og Kolbotn gikk på et surt nederlag mot Vålerenga. FOTO: KNUT STENSETH

Ina Gausdal (t.h.) og Kolbotn gikk på et surt nederlag mot Vålerenga. FOTO: KNUT STENSETH

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

SOFIEMYR: Kolbotn gikk på sitt andre strake tap da laget tapte 3–1 mot Vålerenga på Sofiemyr lørdag. Ved pause var stillingen 1–1.
Kolbotn kom klart best i gang og tok ledelsen 1–0 da Nicoline Viker kjempet ballen i mål fra tre meter etter 14 minutter. Like etter hadde KIL en trippelsjanse som endte med at Ingvild Isaksen banket ballen i tverrliggeren.

VAR DU PÅ KAMPEN? GI KIL-JENTENE POENG HER!

Tabber

VIF kom mer og mer med i kampen, anført av en til tider opplagt Solveig Gulbrandsen. Utligningen etter 38 minutter kom imidlertid helt ut av det blå. Tone Løkås forsøkte et innlegg, men ballen snek seg over en ikke patent KIL-keeper Kirvil Schau Odden, og i mål. 1–1 ved pause hadde hjemmelaget mest grunn til å fortvile over. VIFs ledermål fire minutter ut i 2. omgang kom imidlertid etter en enda større keepertabbe enn den første. Schau Odden skulle klarere utenfor 16-meteren. Ballen fikk muligens en lei stuss på det begredelige underlaget. Hun sendte i alle fall ballen rett i beina på Maria Arnesen som ordnet VIF-ledelse. I det 67. minutt fastsatte Kristin Haugstad sluttresultatet til 3–1. Hun fikk stå uforstyrret på bakerste stolpe og heade ballen i mål.

BILDESERIE

Skuffende

En skuffet Camilla Christensen oppsummerte kampen slik:


– Vi hadde en bra dag fra starten av. Så detter vi helt sammen for så å komme tilbake igjen mot slutten, sier Christensen.


– Skuffet over at dere ikke klarer å slå Vålerenga?
 

– Det er skuffende. Ikke bare at det er Vålerenga. Vi skal klare å vinne kamper, og det har vi ikke klart hittil i år, og det er skuffende, sier Christensen.


Tidligere KIL-back Cecilie Berg-Hansen leder nå Vålerenga. Hun var naturlig nok godt fornøyd med lagets tredje seier på rad.


– Jeg vil si vi spiller en første omgang som er årsverste. Helt elendig, og er heldige at vi ikke ligger under ved pause. Jeg synes vi hever oss i 2. omgang. Da fikk vi det ettertrykket vi skal ha. Samtidig viste vi en veldig vilje. Vi har en enorm viljestyrke og har evnen til å bedre spillet vårt etter en pauseprat. Akkurat som i dag. Det var nok mot et Kolbotn som virket litt rådville. Jeg kjente ikke igjen laget fra i vinter, sier Berg-Hansen.


En annen tidligere KIL-jente, Lill-Yvonne Karlsrud voktet buret for VIF og sto en solid kamp. Som spiss opererte Rebecca Angus. På VIF-benken satt en annen tidligere KIL`er, Christine Colombo Nilsen.

TABELL TOPPSERIEN

ALT OM KIL KAN DU LESE HER

Artikkeltags