Gå til sidens hovedinnhold

Langhus rykket opp etter brakseier

Artikkelen er over 6 år gammel

VEITVET: Etter en sesong i 5. divisjon er Langhus klare for 4. divisjon igjen etter at burgundertrøyene knuste Veitvet 11-0 på bortebane torsdag kveld.

Det kunne vært bra med en kuleramme på Veitvet kunstgress, for Langhus-trener Stig Olufsen var faktisk usikker på om laget hans vant 11 eller 12-0. Etter en gjennomgang av målscorerne falt han ned på 11-0, i en kamp Langhus hadde kontroll på gjennom 90 minutter.

- Vi fikk 1-0 allerede etter to minutter. Etter det var det litt nerver i et kvarter. Da fikk vi 2-0. I resten av kampen kjørte vi helt over dem, sier Olufsen.

Langhus gikk på et 6-2-tap i serieåpningen mot Haslum. Etter den kampen har laget bare tapt én kamp. Arbeidsuhellet hjemme mot Hasle-Løren 2.

- Fra sommeren av har både Bjørnar (Hansen) og jeg hatt opprykk som et mål sånn i det stille. Jeg må imidlertid innrømme at opprykkstanken var ganske fjern da vi lå under 0-4 ved pause i serieåpningen, men nå er vi der og vi har fortjent det, sier Olufsen.

- Hva nå med neste sesong. Blir det å bygge videre på ungguttene i laget?

- Vi har ikke tenkt så langt i det hele tatt. Jeg tror de yngste spillerne våre har vært fornøyd i år, og vi håper de ser at Langhus er en bra plass å utvikle seg på og blir med også neste sesong. Samtidig har de rutinerte spillerne bidratt i år også. Det har vært en veldig fin blanding denne sesongen, avslutter Langhus-treneren.

Olufsen har trent burgundertrøyene i år sammen med keeper Bjørnar Hansen.

Sluttabell 5. divisjon avdeling 2