NORDSTRAND: Follo HK ledet 15-12 ved pause i nabooppgjøret borte mot BSK/NIF lørdag. Så tok lagene pause. Follos pause varte imidlertid ganske mye lenger enn den skulle og burde ha gjort.

BILDER: BSK/NIF - Follo HK

De røde klappet fullstendig sammen den siste halve timen. Hjemmelaget snudde til 17-15 i sin favør på de fem første minuttene av 2. omgang. Follos målvegring bare fortsatte. Laget scoret kun to mål på de 21 første minuttene av 2. omgang. Da sier det seg selv at det blir vrient å ta to poeng, selv mot et lag som sliter for å overleve i Postenligaen. BSK/NIF kruset inn til seier 26-22.

Trener Jan-Ivar Lorentzen har denne forklaringen til kollapsen:


– Det har med ferdigheter å gjøre. Avslutningene våre ble for dårlige, Vi bommet mye, og da sprer det seg en usikkerhet, sier Lorentzen.

Han skryter også av tidligere Follo HK-målvakt Espen Wangen. Wangen stengte buret for BSK/NIF da han kom inn mot slutten av 1. omgang.


– Wangen bidro med godt målvaktsspill for BSK. Så er det jo et faktum at Follo HK på bortebane ikke er noe flytog, avslutter Lorentzen.

Dusan la om


Tidligere Follo HK-trener Dusan Poloz, nå i BSK/NIF, svarer slik på spørsmålet om hva han sa i garderoben ved halvtid.


– Det var ikke så mye egentlig. Jeg synes vi gjorde en bra 1. omgang også. Vi hadde litt marginer mot ved noen returballer i 1. omgang, som gjorde at vi kom under. Jeg mener kampen snudde da vi la om til 3-2-1 i forsvar etter snaue 20 minutter, sier Poloz.


KAMPEN KUNNE DU FØLGE HER FRA KL. 1600!

LES OGSÅ: Duket for ny håndballkrig for Follo HK