Gå til sidens hovedinnhold

Moss vant enkelt mot Follo

Artikkelen er over 6 år gammel

Moss: Follo hadde lite annet enn æren å spille for i nest siste serierunde mot Moss. Opprykket ble sikret i forrige uke og det var tydelig mot Arne Erlandsens menn. Follo skapte få sjanser i løpet av kampen og virket klare for sesongslutt om en uke.

– Det er en skuffende forestilling av oss. Vi mangler de prosentene ekstra, som vi har hatt et tyvetalls ganger før i år, til å vinne kampen, sier hovedtrener Hans-Erik Eriksen.

SE ALLE BILDENE HER

Moss var ikke nevneverdig bedre enn gjestene før pause, men ledet allikevel 1-0 etter scoring fra Jorge Rodriguez, som en følge av rot i Follo-forsvaret. Etter sidebytte tok hjemmelaget kommandoen i kampen, og doblet ledelsen på straffe ved Oscar Garcia. Samme mann satte punktum med 3-0 like før slutt. 

Nå ser Hans-Erik Eriksen og hans gutter frem mot siste kamp for sesongen hjemme mot Kvik Halden om en uke. 

– Vi vil jo avslutte denne sesongen her som et vinnende lag. At sesongens siste kamp kommer hjemme i parken, er vi glade for.

– Da skal vi løfte oss, og skal vi gi oss selv, og alle i Ski Idrettspark, en flott opptur, sier Eriksen. 

Tabell Oddsenligaen, avdeling 4

LES MER om Follo FK her


Vi fulgte kampen live:

90+2: Azemi brenner nok en sjanse og Ali Al-Hatem blåser endelig av kampen. Rett og slett en dårlig dag på jobben for Follo.

90: Fitim Azemi får en mulighet til å redusere på slutten av kampen. Touchet er imidlertid for dårlig og sjansen blir borte. Ingen god kamp fra spissen i dag. 

88: 3-0 Moss! Oscar Garcia setter kronen på verket for Moss etter at innbytter Cham misser på et mottak i boksen. Godt satt, men det er igjen dårlig forsvarsspill fra Follo. 

86: Luften har gått veldig ut av Follo etter Moss sitt mål nummer to. Det går mot en fortjent seier til Arne Erlandsens menn på Melløs.

83: Robin Rasch får kampens syvende gule etter noen meldinger til dommeren. Har vært godt med temperament i kampen hele veien i dag. 

81: Jorge Rodriguez tas av banen. Det er nok Follo-forsvaret svært fornøyde med etter at spissen har laget trøbbel i hele dag. 

80: Stensholt holder på å gi bort et gratismål til Moss. Hadde vært litt oppsummerende for dagens kamp fra bortelaget. 

78: Jon-André Fredriksen går ut for å slå nok en corner og får hyllest fra kråkevingen. Samtidig blir han kåret til banens beste i sin siste kamp. 

76: Azemi rekker nesten en lang ball, men Skjelins høyde sikrer at han får den. Stjernespissen til Follo har gjort usedvanlig lite av seg i dag. 

74: Moss får sitt fjerde gule kort og det er klubbens fjerde spanjol som får det. 

71: Nok et hjørnespark til hjemmelaget, som utvilsomt har kommandoen på eget gress. 

70: Lübeck kommer på for Bwamy. Det kan virke som om Eriksen prøver et system med tre mann bak. 

69: Skjelin begynner å drøye med rundt 20 minutter igjen. Trener Erlandsen er ikke veldig fornøyd med det. 

65: Rodriguez er nære igjen etter mer ubesluttsomhet og rot fra Follo. Svært uvanlig å se Eriksens mannskap slik. 

63: 2-0 Moss! Garcia sender Stensholt enkelt i motsatt hjørne.

60: Straffespark til Moss! De gulkledde vinner ballen høyt i banen og kommer i overtall. Simonsen tar spanjolen, og er noe heldig som slipper unna uten rødt kort. 

59: Like etter setter Eriksen Hammer inn for Karoliussen. Svært forståelig avgjørelse fra Follo-treneren. 

58: Karoliussen og Garcia ender i brytekamp når ballen jages på Follos halvdel. Duellen mellom midtbanespilleren og de to spanjolene begynner å bli smått absurd nå. 

57: Follo får sin første brukbare mulighet siden starten av kampen. Bwamy fører ballen lenge på en kontring før kenyaneren finner Azemi foran mål. Skjelin avverger bra. 

55: Rodriguez presser høyt og er svært nære å jage inn et gratismål. Spanjolen er utvilsomt kampens hovedaktør så langt. 

52: Follo får en god mulighet til å kontre etter et hjørnespark, men Moss forsvarer seg mesterlig. Kommer nok et bytte fra Follo om noen minutter.

49: Rodriguez tar Karoliussen i en luftduell og de to fortsetter å krangle når spillet er i gang igjen. Stemningen er svært amper på Melløs også etter sidebytte.

47: Thomas Klaussen er centimetere unna scoring når han kaster seg frem etter et innlegg. Moss fortsetter å skape trøbbel for Follo. 

46: Rasch forsøker en skuddfinte, men den går nesten for bra når han lurer Vestvatn i tillegg til Moss-forsvaret. 

Pause

45: Memishi, Vestvatn og Rasch klarer nesten å tråkle seg gjennom Moss-forsvaret helt på tampen av omgangen. De gulkledde får klarert i siste liten. 

40: Jobarteh tar et feilkast. Alltid gøy å se. 

39: Torstein Mjønner går knallhardt inn i en duell mot Rodriguez. Angriperen har helt klart irritert på seg guttene til Hans-Erik Eriksen her. 

36: Follo sliter å skape store sjanser mot et svært kompakt Moss-lag. Dette minner litt om forrige ukes kamp mot DFI, selv om Moss naturligvis er et bedre lag. 

34: Vestvatn banker ballen en halv meter til side for mål fra 20 meter. Brukbart forsøk fra Follos nummer 10. 

32: Vakker detalj fra Karoliussen før midtbaneeleganten finner Ruud Tveter. Langhus-gutten sin pasning mot Azemi ser bra ut, men assistenten på motsatt side hever offsideflagget. 

30: Karoliussen og Rodriguez bruker halvparten av kampen til å krangle med hverandre og lage frispark nå. Ikke overraskende om vi får se et rødt kort etter sidebytte. 

27: Moss-spiss Rodriguez fortsetter å være i kampens sentrum når han lager sitt fjerde frispark for kampen. Fortjent gult kort til spanjolen. 

26: 1-0 Moss! Etter en lang ball i bakrom kløner Follo-forsvaret det til. Oscar Garcia dytter ballen forbi keeper og Jorge Rodriguez kan enkelt score på åpent mål. 

24: Robin Rasch ser ut til å bli albuet i ansiktet av Garcia, men dommer unnlater å gi gult kort. Follos nummer ni kommer seg etter hvert på beina og det ser ut til å gå bra .

22: Moss-kaptein Thomas Klaussen banker til på halvvolley fra 20 meter. Ikke langt unna drømmescoring for hjemmelaget. 

21: Det er kanskje ligaens to beste lag vi ser her i dag, men så langt i kampen kommer ikke det så tydelig frem. En grå og kjølig dag på Melløs er preget av lite presisjon fra begge lag hittil. 

19: Karoliussen slår en vakker langpasning til Skogmo. For en sjelden gangs skyld klarer imidlertid ikke Follos høyreback å runde sin motstander. 

17: Ingen av lagene er nevneverdig fornøyd med dommeren hittil. Til slutt får Moss-forsvarer Alvaro for i overkant mye klaging. 

15: Halvard Simonsen spiller svært godt mot tidligere lagkamerater hittil. 

12: Gjestene har koblet et grep om kampen i de siste minuttene. 

10: Follo prøver seg på en kort variant på et frispark med svært lite suksess. 

9: Rodriguez feller en Follo-spiller kynisk uten å få gult kort. Karoliussen er svært misfornøyd med dagens kampleder Ali Al-Hatem. 

7: Follo tråkker mye på ball i boksen før Ruud Tveter får en god mulighet. Skjelin avverger bra og Vestvatn blir avblåst for offside på returen. 

6: Patrik Karoliussen sto over mot DFI med karantene, men har tydeligvis ikke lært ettersom han får kampens første gule allerede etter seks minutter. 

5: Jon-André Fredriksen ble hyllet før kamp, og spiller i dag sin siste kamp i Moss etter 11 sesonger i klubben. 

3: Oscar Garcia skaffer Moss kampens første hjørnespark. Stensholt klarerer enkelt. 

1: Litt pussig situasjon når Tim Reinback bytter inn for Lars Magnus Bjerke etter seks sekunder på grunn av en rekrutt-kamp for sistnevnte. 

Kommentarer til denne saken