Gå til sidens hovedinnhold

Nytt tap for Follo-rekruttene

Artikkelen er over 6 år gammel

LANGHUS: Follo 2 tapte 25-28 for Oppsal hjemme i Follotrykk Arena torsdag kveld. Det sto 12-15 til pause.Henrik Bielenberg sto for hele tolv av Follos scoringer, men det var ikke nok til poeng.  

- Vi var ukonsentrerte i forsvar og slapp inn altfor mange mål, så var vi ikke helt heldige med skuddene, vi hadde en del bom. Det var nok flere som var slitne også, for noen av oss kom rett fra A-lags trening, sier Bielenberg.

SE FLERE bilder fra kampen her

Bunnoppgjør

Begge lagene var i en slags poengnød før denne kampen. Lagene hadde kun Vålerenga bak seg på tabellen. Follo-rekruttene stilte også med et sterkt lag med blant annet Henrik Bielenberg, Aksel Horgen, Kristoffer Jakobsen og Benjamin Herseth i startoppstillingen.

Hjemmelaget startet også best mot gjestene fra Oslo, men klarte ikke å stikke nevneverdig fra i målprotokollen, mye grunnet mange bom fremover. Ved halvspilt omgang var rødtrøyene foran med 7-6. Drøye tyve minutter ut i kampen snek Oppsal seg forbi på 9-10 og økte til 15-12 frem mot pause.

LES mer om Follo HK her

Hentet inn Oppsal

Rødtrøyene fikk en kjempestart i annen omgang. Målvakt Daniel Nielsen stengte buret i innledningen, og fremover på banen var Henrik Bielenberg svært toneangivende mot gamleklubb.

- Jeg kjenner mange av spillerne deres, og det er alltid morsomt å spille mot dem, sier Bielenberg.

Det tok ikke mange minuttene før de hadde hentet inn Oppsals ledelse og det sto 15-15. Så gikk det galt igjen. Hjemmelagets forsvar hang dårlig sammen og gjestene utnyttet anledningen til å stikke av i målprotokollen igjen. Denne gang for godt.

Et kvarter ut i annen omgang var Oppsal foran på 21-18 og Follo kom seg aldri nærmere. Det endte med nok et tap for Follo-rekruttene som nå ligger nest sist på tabellen.

SE tabellen i 2.divisjon her