Gå til sidens hovedinnhold

Tredje strake og tabelltopp for Follo HK

Artikkelen er over 7 år gammel

KRISTIANSUND/SKI: Follo HK tok sin tredje strake seier da de vant 32-25 over Kristiansund søndag kveld. Rødtrøyene ledet med 15-11 til pause.


– Vi spilte bra i dag, vi var veldig konsentrerte og fokuserte. Jeg er veldig godt fornøyd med at vi  ikke stresser, men roer ned, bygger opp og spiller god håndball, sier Follo-trener Valter Perisa.

Follo åpnet bra og var tidlig i føringen, men hjemmelaget kom seg tilbake i kampen og det var jevnt i store deler av første omgang, før Follo rykket litt fra mot slutten av omgangen og gikk til pause med en tremåls-ledelse på 15-12.

I annen omgang knappet Kristiansund på ny inn på Follos forsprang, men da sa rødtrøyene takk for følget.

– Vi giret litt på og gikk opp en seks-syv måls- ledelse. Etter det kontrollerte vi det inn, forklarer Perisa.

Chris Abolade hamret inn mål mot Kristiansund, og stoppet ikke før på elleve. Valter Perisa lot seg imponere over flere av spillerne, men aller mest var han fornøyd med hvordan laget taklet den lange bussturen i forkant av kampen.

– Jeg er veldig imponert over at vi presterer slik vi gjør etter ti timer i buss. Alle gutta leverte veldig bra, men Chris (Abolade) var helt konge på banen i dag. Stian (Gabrielsen) var bra, det samme var Espen (Røhmer) som playmaker, så sto Leonardo godt i mål, sier Follo-treneren.

LES MER om Follo HK her

Full pott

Laget står nå med full pott etter tre runder, og topper tabellen, men har ikke møtt de antatt beste lagene i divisjonen. Nå venter et tøffere program med Sandefjord, Falk Horten og Viking i tur og orden.

– Nå blir det litt mer alvor, da får vi se, men vi spiller bedre og bedre håndball, sier en optimistisk Follo-trener.

Se tabellen i 1. divisjon her