SEIERSTEN: Drøbak/Frogn og Askim gikk målløse av banen etter lørdagens 3.divisjonskamp i fotball - på det som må være distriktets desidert beste gressbane.

VAR DU PÅ KAMPEN? GI DFI-GUTTA POENG PÅ BØRSEN HER!

Flest sjanser

– Slik kampen utviklet seg er jeg fornøyd med det ene poenget, sier DFI-trener Frode Birkeland.

Selv om han er den første til å påpeke at det var hans lag som hadde de fleste sjansene i kampen.

Satset på kontringer

Det var tydelig fra første spark at Askim, formlaget fremfor noen i denne avdelingen, kom til Drøbak for å ligge lavt og satse på kontringer.

SE BILDER FRA KAMPEN: Målløst, men sjanserikt på Seiersten

Fintet på rumpa

Og kontret gjorde de. Selv om hjemmelaget hadde ballen mest, skapte Askim de farligste sjansene, i alle fall før sidebytte.

Kristoffer André Skavås hadde kanskje kampens aller største sjanse da både forsvaret til DFI og keeper Lars Sutterud bokstavelig talt var fintet på rumpa, men så dyttet han ballen i armene på keeper.

Forserte og skjøt

Thomas Ritter Bratshaug hadde DFIs beste forsøk i første omgang da han forserte og skjøt et skudd som Askims gode keeper, Kamil Rylka, fikk slått unna.

Mangler spisser

Hjemmelaget led under mangel på spisser på grunn av skader og oppdrag for yngre landslag. Kjetil Kamark og Samale Wais på topp fungerte ikke, og midtveis i omgangen kjørte de frem Mamadou Latyr.

Trykket på

Det så ut til å gi tellende resultater tidlig i andre omgang, men hans scoring ble annulert for offside.

Mot slutten trykket DFI på uten å få mål. Askim var likevel ikke uforlige på sine kontringer, og dermed var kanskje uavgjort et greit nok resultat.

LES ALT OM DFI HER

SE TABELLEN HER