Drømmeavslutning for Grini

– TAKK FOR MEG: Øystein Grini avsluttet Follo FK-karrieren med storseier. FOTO: AMUND LÅGBU

– TAKK FOR MEG: Øystein Grini avsluttet Follo FK-karrieren med storseier. FOTO: AMUND LÅGBU

Av
Artikkelen er over 9 år gammel
DEL

SKI: Øystein Grini fikk en perfekt avslutning på Follo FK-karrieren da han lørdag ledet de lyseblå til 5-0-seier over Raufoss.

– Det er utrolig deilig å avslutte med en sånn kamp. Nå ligger alt til rette for en meget spennende høstsesong, mener Grini.

VAR DU PÅ KAMPEN? GI FOLLO-GUTTA POENG HER!

BILDER FRA KAMPEN: Follo FK - Raufoss 5-0

Sikker

Follo FK-kapteinen har hele tiden vært krystallklar på at han legger opp i sommer. Selv ikke en storseier og toppstrid i 2. divisjon får han til å fortsette.

– Jeg bestemte meg i vinter, og det føles riktig å legge opp nå. Men det blir veldig rart å komme til Ski stadion etter sommeren for å se Follo fra tribuneplass, sier Grini.

Kanonkamp

Follo FK leverte varene og vel så det i Grinis avskjedskamp. Allerede etter fem minutter sendte Sverre Berg Ofstad hjemmelaget i føringen. Deretter headet Grini inn 2-0, før Follo virkelig fant frem luksusfotballen. Fitim Azemi sendte kula i nettet etter et drømmeangrep, og dermed 3–0. Like før pause satte Patrik Karoliussen inn Follos fjerde, mens Simen Carlsen Strande avsluttet målfesten syv minutter ut i 2. omgang.

ALT OM FOLLO FK HER

Del på Facebook

Ny assistent

På Follo FK-benken lørdag satt blant andre Kjell Sverre Hansen Wold. Den meritterte treneren, som blant annet har vært hovedtrener for Skeid og assistenttrener i Stabæk tidligere, skal være assistenttrener i Follo FK ut sesongen.

– Her var det bare å nyte synet etter hvert. Dette var mer enn bra gjennomført, sier Hansen Wold.

SE TABELL HER


 

Artikkeltags