Er dette punktumet for 2. divisjon?

Eirik Markegård skrur ballen opp i krysset, og 6-0 til Follo.

Eirik Markegård skrur ballen opp i krysset, og 6-0 til Follo. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel
DEL

SKI: I det 90. minutt klistret Eirik Markegård ballen i krysset fra 20 meter. En scoring som ga 6-0-seier over Frigg, og elleve poengs luke i toppen av 2. divisjon før søndagens kamper.

VAR DU PÅ KAMPEN? GI FOLLO-GUTTA POENG PÅ BØRSEN HER!

Så vi spør Markegård om hans frispark var et endelig farvel til 2. divisjon for Follos del.

– He, he. Vi skal gjøre veldig mye galt for å rote bort opprykket nå. Da må vi i så fall surre noe voldsomt i de siste kampene. Men det tror jeg ikke skjer, smiler måljegeren.

LES OGSÅ: Follo FK smadret Frigg

SE BILDER FRA KAMPEN: Follo FK - Frigg

Bunnsolid

Heller ikke Jens Skogmo gidder å legge skjul på at opprykket mer eller mindre er i boks for de lyseblå med lørdagens seier.

– Nå er det 95 prosent sikkert at vi går opp. Likevel – det er ikke helt klart ennå. Så det er for tidlig å sprette champisen, sier han.

Follo FK har levert vanvittige resultater etter det landskjente tapet mot Østsiden. Skogmo og co. har nå vunnet ti av sine elleve kamper i høstsesongen.

– Jeg har aldri vært med på en lignende rekke. Vi spiller med høy selvtillit og koser oss på banen. Det er utrolig moro å spille om dagen, fastslår han.

SE TABELL HER

Drømmescoring

Selv sørget høyreback Skogmo for en perlescoring mot Frigg da han curlet ballen i krysset fra 17 meter. Med venstrefoten!

– Det er vel den første scoringen med venstra i Follo-trøya. Det var deilig å se den gå inn, forteller han.

– Jeg fikk helt sjokk da jeg så Skogmos mål. Det var jo fantastisk satt, mener Markegård.

Skrudde opp tempoet

Follo FK ledet kun 1-0 til pause da Frigg kom på besøk til Ski stadion. Men like før hvilen, fikk bortelaget en mann utvist. I 2. omgang løsnet det for Follo-gjengen som satte inn fem nettkjenninger i løpet av de siste 20 minuttene.

– I 1. omgang kladdet det. Vi styrte kampen, men Frigg lå lavt og vi fikk ikke opp tempoet. Men etter pause fikk vi skrudd opp. Det kunne blitt enda større sifre, sier Jens Skogmo.

Artikkeltags