Kaos i Kolben for ellevte gang: Modell, musikal, motor, mat og mye mer i vinterferien

FERIEMORO: Kaoset bryter løs i Kolben igjen i vinterferien.Bildet er fra et tidligere Kaos i vinterferien.

FERIEMORO: Kaoset bryter løs i Kolben igjen i vinterferien.Bildet er fra et tidligere Kaos i vinterferien. Foto:

De tre første dagene i vinterferien er sikret for barn og unge i Oppegård. – Vi er stolte av å kunne arrangere masse aktivitet for ellevte gang, sier Christian Lund.

DEL

KOLBOTN: Elever fra femte trinn til og med 18-åringer har et mylder av moro å velge i mandag 18., tirsdag 19. og onsdag 20. februar. I år som tidligere er det fritidssentrene, biblioteket, ungioppegård, frivilligsentralen og frivillige i Oppegård, ung@kolben og Kolben kulturhus som arrangerer.

(Teksten fortsetter under bildet)

Kontaktperson er Christian Lund, leder for fritidssenteret på Vassbonn. Han sier til ØB at de er stolte av å kunne arrangere Kaos i vinterferien for ellevte gang.

Nesten alle aktivitetene foregår i Kolben kulturhus og i Kolbotn sentrum. Det er også mulig å bli med på utflukter, for eksempel til Korketrekker`n, Megazone, Sprett, Motorsenteret Hvervenbukta og Rush.

(Teksten fortsetter under bildet)

MOTOR: I år som tidligere er det mulig å bli med til Motorsenteret Hvervenbukta.

MOTOR: I år som tidligere er det mulig å bli med til Motorsenteret Hvervenbukta. Foto:

Fra det totale kaos nevnes hulter til bulter: ATV, bandkurs, biblioteket, cupcakes, DJ-kurs, Kaosposten, klatring, kreativt bord, markerspace, modell for en dag, musikalkurs, parkour, pizzakurs, perfect escape, programmering, podkast, posestrikking, redesign, Røde Kors, skate scootverksted, trylling, effektsminke, frisklivlunsj, reklamefilm, trylling, yoga, samt milkshake og frappe.

Påmeldingsfristen er mandag 11. februar. Det koster 100 kroner per dag å være med. Da er lunsj inkludert. Turene har egne priser. For ordens skyld: KAOS er forkortelse for Kreative – Aktiviteter – Opplevelser – Sammen.

Den siste Kaos-dagen, onsdag, avsluttes med konsert, show-off og trylling.

BANDKURS: Et populært tilbud i vinterferien.

BANDKURS: Et populært tilbud i vinterferien. Foto:

Artikkeltags