KOLBOTN: 53 år gamle Karl Vestli fra Kolbotn gjør et karrierebytte, og denne gangen skal han lede Tono.

Du lurer kanskje allerede nå på hva Tono er for noe? Da skal du få svaret kjapt.Tono er et non-profit samvirkeforetak som eies og styres av komponister, musikktekstforfattere og musikkforlag, og skal forvalte de økonomiske opphavsrettighetene i musikken de har skapt.

Med andre ord - de skal passe på at musikerne får betalt det de skal for sine vakre komposisjoner, og dette arbeidet skal altså ledes av mannen fra Kolbotn.

Starter 1. oktober

Vestli kommer fra stillingen som divisjonsdirektør for strategi i Direktoratet for e-helse, men har også omfattende erfaring fra medieselskaper som Schibsted, Aftenposten og Dagens Næringsliv. Han har også en fortid som konsulent i Accenture, der han arbeidet med digitale utviklingsprosjekter og prosjektprogram innen strategi, salg og markedsføring.

Vestli tiltrer stillingen 1. oktober.

– Jeg ser frem til å jobbe med det oppdraget jeg har fått fra Tonos styre, som er å videreutvikle selskapet sammen med styret, de ansatte og medlemmene. Jeg ser også frem til å jobbe i en bransje i rivende utvikling, og til å se hvordan Tono kan utnytte alle de muligheter digitalisering og teknologi gir. Tono er et etablert merkenavn i Norge, og har lenge hatt sterk og stabil vekst. Slikt kommer ikke av seg selv, men skyldes en kompetent organisasjon og lederskap. Det er det beste utgangspunktet for videre utvikling og endring en ny administrerende direktør kan ha, sier Vestli i en pressemelding.