– KIL er de første til å beklage at kamper blir utsatt på grunn av overvann i slike situasjoner

Daglig leder i Kolbotn IL Harald Vaadal Arkivfoto: Karin Hanstensen

Daglig leder i Kolbotn IL Harald Vaadal Arkivfoto: Karin Hanstensen

Av

Dreneringen er ikke tilfredsstillende og tar ikke unna vann ved meget store nedbørsmengder. KIL er de første til å beklage at kamper blir utsatt på grunn av overvann i slike situasjoner, skriver daglig leder og styreleder i Kolbotn IL.

DEL

MeningerKolbotn IL har i det siste fått kritikk for avvikling av hjemmekamper for toppserielaget. Fremstillingen som er gitt, spesielt fra siste kamp mot Fart kjenner ikke KIL seg igjen i. Det var en særdeles krevende situasjon. Sofiemyr stadion eies av Oppegård kommune og er vår hjemmearena og vi kan buke arenaen inntil vi får etablert et nytt planlagt anlegg som tilfredsstiller alle krav til toppseriespill. Dette arbeider mange i idrettslaget med for tiden.

Vi har ikke glemt Sofiemyr stadion i påvente av ny. Banedekket er nylig oppgradert etter råd fra de beste på gressbaner i landet og fremstår i en normalsituasjon som meget god. Dreneringen er ikke tilfredsstillende og tar ikke unna vann ved meget store nedbørsmengder. KIL er de første til å beklage at kamper blir utsatt på grunn av overvann i slike situasjoner.

Kolbotn IL er stolte av det vi får til, det til tross for rammefaktorene som vi lever under. Vi er profesjonelle i alle ledd, og har en utmerket utviklingsarena for toppspillere og breddefotballen. Kolbotn IL ønsker det beste for alle lag i toppserien og toppfotballsatsingen i landet. Vi håper at å gi hverandre honnør og prate hverandre opp gagner toppfotballen, og vil oppfattes mer positivt for omgivelsene rundt oss.

De henviser videre til Kolbotn ILs nettsider for mer informasjon om ny planlagt stadion for Kolbotn IL.

LES OGSÅ: Kolbotn må spille tirsdag kl. 1300: - Ødeleggende for hele produktet

LES OGSÅ: Kolbotn - Fart er avlyst: – Gult flomvarsel og Sofiemyr stadion er en dårlig kombinasjon

Artikkeltags