Kjell Magne Bondevik til Øståsen kirke

KLAR TALE: Kjell  Magne Bondevik er en kunnskapsrik mann som er kjent for sine klare meninger. Nå kan du høre på ham i Øståsen kirke.

KLAR TALE: Kjell Magne Bondevik er en kunnskapsrik mann som er kjent for sine klare meninger. Nå kan du høre på ham i Øståsen kirke. Foto:

Av

Skal holde foredrag onsdag den 9. oktober.

DEL

Kjell Magne Bondevik, prest, tidligere statsminister og leder av Oslosenteret for fred og menneskerettigheter, besøker Øståsen kirke, Kornmoveien 16B på Tårnåsen på «Kunsten å leve» onsdag 9. oktober kl 19.30.

Han har satt opp følgende tema: «En verden i endring - hvor sårbare er vi?» Dette er både dagsaktuelt og spennede.Bondevik var statsminister i periodene 1997-2000 og 2001-2005. Han var utenriksminister i 1989-1990 og kirke- og undervisningsminister i 1983-1986. Gjennom Fredssenteret ønsker han å videreføre sitt engasjement for fred og menneskerettigheter og bruke sine rike erfaringer i dette viktige arbeidet.

Det blir musikalsk innslag med sang av Benedicte Knutson og Ole Gaare, Håkon Øgreid på gitar og Kåre Øgreid på piano.Billetter kr 100 ved inngangen. Sørg for at du får med deg dette arrangementet.

Artikkeltags