Gå til sidens hovedinnhold

289 syvendeklassinger på juleball

Artikkelen er over 3 år gammel

Kjeller'n fritidssenter har hatt godt besøkte juleball for elevene på 7. trinn i Ski og på Langhus.

LANGHUS/SKI: Tradisjonen tro arrangerte Kjeller’n fritidssenter juleball for alle fra 7. trinn på Finstad, Hebekk og Ski skoler i begynnelsen av desember. Ballet var lagt til Ski ungdomsskole og hadde rekordoppslutning, hele 171 feststemte og flott pyntede ungdommer stilte opp til en hyggelig og morsom avslutning på klubbåret.

– Nytt av året er at vi også har avholdt ball for Langhus. Hele 118 feststemte syvendeklassinger fra Bøleråsen, Langhus og Vevelstadåsen skoler inntok aulaen på Haugjordet ungdomsskole fredag 15. desember. Vi er spesielt fornøyd med oppslutningen på Langhus, ettersom dette var første gang at det ble arrangert ball for Langhus-skolene, forteller klubbleder Stein Nøsting.

Fine festlokaler

Ballene har vært planlagt av elevrådene og Kjeller’n i fellesskap. Menyen besto av pizza, kaker og brus.

Både gymsalen og aulaen var pyntet og omgjort til fine festlokaler. Barna selv stod for taler og noe underholdning. Egne krefter sto for spilling av musikken.

Kjeller'n har lagt bak seg et av klubbens mest aktive år. Nå er det juleferie, før Kjeller’n starter igjen med alle aktiviteter i uke 2. Det vil bli delt ut informasjon om det på skolene.

Kommentarer til denne saken