140 syvendeklassinger skapte stor stemning på Kjeller´n-juleball

Hyggelig: De skal begynne på Ski ungdomsskole sammen neste høst. Nå møttes 140 av dem til juleball. FOTO: MORTEZA MASULEH

Hyggelig: De skal begynne på Ski ungdomsskole sammen neste høst. Nå møttes 140 av dem til juleball. FOTO: MORTEZA MASULEH

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Juleballet til Kjeller'n er en arena hvor syvendeklassingene kan bli kjent med hverandre på tvers av skolene de slås sammen med på ungdomsskolen.

DEL

SKI: Forleden ble det årlige juleballet for 7.trinn arrangert i gymsalen på Ski ungdomsskole av Kjeller’n Fritidssenter. Juleballet er en arena hvor 7.klassingene kan bli kjent med hverandre på tvers av de skolene de slåes sammen med på ungdomsskolen.

Juleballet ble i år gjestet av hele 140 elever fra 7.trinn på Ski, Finstad og Hebekk skole.

Kvelden startet med rolig bakgrunnsmusikk, god mat og velkomstdrink i form av champagnebrus. Det var god stemning blant de spente 7.klassingene som hadde pyntet seg for anledningen.

Etter middagen ble belysningen dempet og diskolysene satt i gang, og det ble satt frem potetgull, grønnsaker og dip.

DJ Spectaz

På scenen stod ingen ringere enn DJ Spectaz som hadde hovedansvar for musikkspillingen denne kvelden. Duoen fra Moss sørget dermed for at det var god stemning hele kvelden.

Mot slutten av kvelden ble det også kåret konge og dronning på grunnlag av omsorgsfullhet og evne til å spre glede.

Ballet avsluttet halv elleve, hvor slitne 7.klassinger dro hvert til sitt, forhåpentligvis fornøyde og litt tryggere på sine kommende klassekamerater.

Artikkeltags