SKI: Influenseren og TV-profilen eier selskapet Family Fun AS og kan se tilbake på et godt fjorår økonomisk. Årsregnskapet til Family Fun for 2021 viser at inntektene i selskapet økte fra 3,36 millioner kroner i 2020 til 3,67 millioner i fjor.

Men Haugen tok ut mindre i lønn, som bidro sterkt til at driftsresultatet bedret seg fra 498.000 kroner til over 1,6 millioner.

– Jeg tjener penger på influenservirksomheten og innholdsmarkedsføring, jeg jobber og står på og er fornøyd, sier Haugen i en kort kommentar til Nettavisen om fjorårstallene.

Før skatt satt hun igjen med 1,62 millioner, over tre ganger så mye som året i forveien. Haugen bevilget seg for 2021 hele 2,32 millioner kroner i utbytte, mer enn overskuddet. Hun tappet derfor egenkapitalen, eierens midler, som ved utgangen av fjoråret var nede på 118.000 kroner etter det store utbyttet. Haugen satser forsiktig, overskuddet var plassert i banken.

Kjøpte hus

Men Haugen avslørte i mars at hun hadde kjøpt seg et hus hun virkelig elsker.

– Det er helt fantastisk. Det har vært boligtørke lenge, men endelig fant jeg meg en bolig, og i tillegg en bolig som jeg elsker, fortalte hun til Nettavisen for snaue fire måneder siden.

Haugen sier nå at hun er veldig godt fornøyd med det nye huset. Hun har flyttet til Kirkeveien i Ski og overtok huset 30. juni. Kjøpesummen var ifølge offentlig informasjon 8,6 millioner kroner.

Stolte

I mai ble det kjent at hun og eksmannen, komikeren Ørjan Burøe la ut huset de eide sammen for salg. I den anledning snakket de med ØB om salget.

– Jeg vurderte å bli boende, men med alt vi har gjort siden vi flyttet inn og at alt skal deles på to, ville det blitt for dyrt for meg å kjøpe ut Marna, a komikeren Ørjan Burøe til ØB den gang.

Marna Haugen utsatte legesjekk: Så kom sjokkbeskjeden

– Vi vil jo bo så nærme hverandre vi kan, uten at vi nødvendigvis ser hverandre hele tiden. Det vil gjøre det mye enklere for barna våre med gangavstand mellom oss foreldre. Det er ikke lett å finne ledige boliger i Ski i disse dager, men det ordner seg nok, fortsatte han.

– Det er helt klart ikke uten følelser man selger en eiendom som man har lagt så mye arbeid og tid i, men både Ørjan og jeg er først og fremst stolte over hva vi har oppnådd, sa 41-åringen til Nettavisen om salget.

Haugen ble i desember i fjor skilt fra Burøe, etter at de hadde vært sammen i 18 år. Burøe og Haugen giftet seg i 2013, etter å ha vært kjærester i ti år.

– Det har vært en lang prosess, selvfølgelig. Men så kom vi bare til et punkt der vi ble enige. Begge tenkte nok innerst inne at den andre ikke ville være helt enig at brudd var løsningen, men så var vi faktisk det. Det var en enorm lettelse å oppleve, fortalte Haugen i et intervju med Dagbladet.