SKI: Minirunden i innebandy var en ny folkefest i Ski alliansehall i helgen. Her var det lek og moro for de aller minste spillerne.

En annen gjeng satte også sitt preg på hallen. Ski stilte to lag i superinnebandy. Det er parainnebandy (idrett for funksjonshemmede), og tilrettelagt for personer med en utviklingshemming.

Deltakerne i de forskjellige lagene hadde felles trening i Skihallen lørdag ettermiddag, etterfulgt av fest og underholdning på Thon Hotel Ski på kvelden.

Søndag formiddag var det turnering i alliansehallen med 50 utøvere og ca. 25 ledsagere på plass.

Liker sporten

– Jeg så en del innebandy på nettet og begynte å like det, sier Sara Sofie Skara.

Hun ble bitt av basillen og angrer ikke på at hun begynte med innebandy i forhold til andre idretter.

– Jeg trener mandager og torsdager. Det er akkurat passe, sier hun.


Liv Belck-Olsen sitter i rullestol. Hun er en ivrig keeper, og det lille målet byttes ut med et større når det er hennes tur til å komme inn på banen.

– Moren til en venn av meg hadde lyst til at jeg skulle begynne. Så begynte jeg! Jeg synes det har vært kjempegøy og har lyst til å fortsette med innebandy, sier hun.

– Det var egentlig ikke noe spesielt som gjorde at jeg begynte med innebandy, sier Pablo Nogara.

Svaret er ja på om han alltid har likt å røre på seg og drive med idrett.

Supergjengen har trening på Langhus hver torsdag, i gymsalen på Follo barne- og ungdomsskole. Ifølge laglederne er den yngste åtte år og den eldste 24, så her er det alle muligheter til å bli med hvis du er et sted imellom der.