E6 SON/MOSS: Klokken 03:45 mandag morgen melder Øst politidistrikt om en trafikkulykke med flere enheter i nærheten av den tidligere bomstasjonen på E6 mellom Sonsveien og Moss, i sydgående retning.

Klokken fem på fire var nødetatene framme, og politiet meldte at E6 i sydgående retning ville være stengt inntil videre inn mot stedet. Det er snakk om en bil som har kjørt ut av veien og inn i en lyktestolpe. Denne har falt over bilen som kom bak. Ambulanse sjekker personene i begge bilene, og så langt er det ikke meldt om personskade.

Veien var en stund helt stengt mot syd, men klokken 04:16 melder Vegtrafikksentralen øst at et felt er åpent. Klokken 06:59 er veien åpen for trafikk.

Operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt forteller til ØB at de fikk melding om ulykken ganske nøyaktig klokken halv fire. Når ØB snakker med han klokken seks, bekrefter han at det ikke er snakk om personskade. Men han som kjørte av veien, en mann i 20-årene fra Sarpsborg-området, fikk utslag på spyttprøve.

- Han ble tatt med til legevakta, så får vi se hva resultatet blir.

Ifølge operasjonslederen er det også mulig at føreren sovnet bak rattet. Det opprettes sak, og førerkortet er tatt i beslag.