SKI/ÅS: Ståle Redalen, rockevokalisten fra Ski, vender på lørdag kveld tilbake til gamle trakter og inntar Kulturbrakka i Ås med et forrykende show av gamle britiske hardrock slagere fra Deep Purple, Black Sabbath, Whitesnake, Dio, Rainbow med flere. Redalen, som stadig vekk forveksles med selveste David Coverdale - vokalist i Whitesnake, stiller med bandet Noizy Trip. De øvrige musikerne er fra Lørenskog, hvorav bassisten Øyvind Hedemark nylig bosatte seg i Drøbak.

Ståle Redalen var på vårparten aktuell med sin «nær-reven» opplevelse, omtalt i Osloavisen og NRK.

Dyrevenn

Ståle Redalen er bosatt på Bygdøy i Oslo og hadde en vakker vårdag et nært møte med reven som kort tid senere ble fanget og skutt av Oslo kommune.

Saken var mye omtalt i pressen i ettertid. Reven var veldig tam kunne håndmates. Rett før sommeren skrev Ståle en rockelåt om sitt møte med reven som ble innspilt i Urban Sound Studios i Oslo.

Låta og videoen ble publisert i Osloavisen og landsdekkende på nrk.no i en magasinreportasje om flere av beboerne på Bygdøy som hadde vært i nærkontakt med reven.

Ståle er dyrevernsforkjemper og ble sterkt opprørt over at reven ble skutt. Låta «Fox in a Trap» ligger på YouTube og vil bli fremført under rockekonserten på Kulturbrakka i Ås lørdag kveld.