Klare for å spille i Ski

KLARE FOR SKI: Bak fra venstre: Ellen Bendu, Tonje Thwin, Thale Tornes
Midten fra venstre: Mariama Astrid Ndure, Lisa Birkenes Thun, Inkiri Abrahamsson
Foran fra venstre: Elisabeth Dahl og forfatter og regissør Stine Sandnes.

KLARE FOR SKI: Bak fra venstre: Ellen Bendu, Tonje Thwin, Thale Tornes Midten fra venstre: Mariama Astrid Ndure, Lisa Birkenes Thun, Inkiri Abrahamsson Foran fra venstre: Elisabeth Dahl og forfatter og regissør Stine Sandnes.

Av

Forestillingen Kvinnemonologene, av Stine Sandnes, spilles i Ski 13. oktober.

DEL

SKI: Kvinnemonologene ble satt opp for første gang med et proft ensemble i Oslo i vinter, og spilte for fulle hus. Det ble både ekstra- og ekstra-ekstraforestillinger, og nå er turen kommet til Rådhusteatret i Ski.

Forestillingen er basert på intervjuer med kvinner i Norge i dag, og tar opp både tabubelagte- og mer hverdagslige utfordringer og gleder rundt det å være kvinne.

Syv på scenen

Syv skuespillere gir liv til elleve monologer som blant annet handler om trakassering på T-banen, vold i nære relasjoner, dobbeltmoralen som herjer hvis hun har hatt fler seksualpartnere enn han i et forhold, det å være singel og over 40 år og hvordan det kan oppleves å være født i feil kropp og kjønn. Blant annet!

Thale Tornes fra Langhus og Tonje Thwin fra Drøbak er to av skuespillerne, begge har gått på Ski vgs, og de gleder seg til å spille på «hjemmebane», og håper så mange som mulig tar turen til teaterfoajeen.De andre skuespillerne er: Inkiri Abrahamsson, Ellen Bendu, Elisabeth Dahl, Mariama Astrid Ndure, Lisa Birkenes Thun.Forestillingen spilles i foajeen søndag 13. oktober kl. 18.00.

Artikkeltags