FrP går for Tønnes Steenersen i ordførerstolen

TØNNES PÅ TOPP: Nordre Follo FrP har et ønske om at Tønnes Steenersen skal lede den nye storkommunen, men først må deltagerne på nominasjonsmøtet si sitt i januar.

TØNNES PÅ TOPP: Nordre Follo FrP har et ønske om at Tønnes Steenersen skal lede den nye storkommunen, men først må deltagerne på nominasjonsmøtet si sitt i januar. Foto:

Nominasjonskomitéen ønsker Steenersen i førersetet i den nye storkommunen.

DEL

SKI: Nominasjonskomiteen i Nordre Follo Fremskrittsparti har nettopp lagt frem sin endelige liste foran kommunevalget 2019. De har bestemt seg for å gå for en ringrev innen politikken lokalt, nemlig Tønnes Steenersen.

– Det var mange gode kandidater å velge mellom, og vår jobb var å finne frem til en best mulig liste som gjenspeiler vårt ønske i Fremskrittspartiet om å være med og styre Nordre Follo kommune etter valget neste høst. Etter grundige overveielser har vi valgt å fremme Tønnes Steenersen som lokallagets førstekandidat», sier leder for nominasjonskomiteen Tore Holm til ØB.

– For oss er det viktig at Nordre Follo FrP er aktive frem mot valget, og på en god måte fremmer våre kjernesaker, sier han.

Nå er det opp til nominasjonsmøtet å avgjøre den endelige listen 10. januar neste år.

Artikkeltags