KOLBOTN: De feiret 50 år i fjor, og begrepet "dans på lokalet" er nok ikke så utbredt i 2015 som det var da ungguttene fra Eidsvoll-traktene akslet instrumentene sine og spilte til dans på 60-, 70- og 80-tallet.

Show for alle penga

Derfor er det show og moro det handler om i år, året etter at Ole Ivars gjorde flere jubileumsshow i anledning 50-årsjubileet, også i Kolben.

I går var de altså tilbake. Med "Nei, så tjukk du har blitt", "Kongen av campingplassen", "Kalle med fela" og selvsagt "Jag trodde änglarna fanns" som avslutning.

SE FLERE BILDER FRA "ALDRI FREÅFÅ" HER

Sketsjer

Således fikk fansen sitt ut av låter, både i full elektrisk tapning, og som en kosestund midt på scenegulvet med akustiske gitarer i fanget.

Det ble også sketsjer, noe av dem kanskje i lengste laget, men vi fikk en helt ny versjon av eventyret "Bukkene Bruse", et innsyn i samarbeidsproblemene til originalmedlemmene Arne Willy Foss og Ole Ødegård, samt en tur til eldrehjemmet.

Hjelpere

Ole Ivars er en ting, men "Aldri FREåFÅ" hadde nok ikke blitt som det har blitt uten spilloppmakeren Jørn Kolsrud, både kjent fra NRK Barne-tv og i Ole Ivars' faste rekker tidligere.

Med det ble "Aldri FREåFÅ" en hyggestund der våre gode gamle helter prøvde seg på nye jaktmarker.

De lykkes med det, noe som fort kan skje når man ikke tar seg selv mer høytidelig enn denne lystige gjengen som fremdeles lever for å lage god underholdning sammen.