Kolbotn knep ett poeng i ellevilt sluttdrama

VELDIG BRA: Martin Berg Hansen og Kolbotn spilte en ujevn kamp, men fikk med seg det ene poenget likevel.

VELDIG BRA: Martin Berg Hansen og Kolbotn spilte en ujevn kamp, men fikk med seg det ene poenget likevel. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Et stykke ut i 2. omgang lå Kolbotn åtte mål bak. Men det ble poeng for det mot Fyllingen 2.

DEL

SOFIEMYR: Et livlig publikum i Sofiemyrhallen trodde knapt det de så på tampen av kampen lørdag ettermiddag. Det som så helsvart ut på 16-24, endte med poengdeling 25-25 etter en høydramatisk innspurt.

Seks minutter før full tid gikk Fyllingen opp i 19-25. Det var det siste bergenserne puttet fremover. Kolbotns imponerende sluttspurt med seks raske mål ga uavgjort til slutt.

- Vi sliter litt offensivt i nesten hele kampen. Jeg synes vi står bra bakover i 1. omgang, og så har vi en liten downperiode bakover i 2. omgang. Det kom seg litt etter hvert da vi gjorde noen justeringer, men vi hadde ikke helt den samme flyten i dag som vi har hatt i angrepsspillet vårt den senere tiden. Vi har vært gode offensivt, men i dag ble det for dårlig tempo, sier Kolbotn-trener Kyrre Johannesen.

Mistet aldri troen

Han synes Kolbotn ikke helt klarte å løse Fyllingens forsvarsspill.

- Men vi sto i det, kriget og kriget og mistet aldri troen. Så fikk vi det til på slutten. Det synes jeg vi fortjente. Vi mistet poeng der borte da de scoret da det var igjen ett sekund. Nå gjorde vi det samme, og det synes jeg er morsomt, sier Johannesen.

- Det så ut til at det holdt på å bli skikkelig ille en stund?

- Det så ikke pent ut, men sånn er håndballen. Vi gjorde noen grep og lyktes med det, og så ble det plutselig kamp igjen. Det er kult. Dette var en morsomt og ikke minst spennende kamp. Det er morsomt at vi klarte å komme tilbake i dag og vise moral. Fyllingen er et bra lag, oppsummerer Kyrre Johannesen.

- Ligger for langt bak

Optimistene drømmer fortsatt om opprykk, men Bjørnars seier borte mot Kjøkkelvik i midtuken gjorde det ikke noe lettere. Rivalen ligger fire poeng foran, med en kamp mindre spilt enn Kolbotn.

- Vi er fortsatt altfor langt bak. Bjørnar må gå på mange smeller for at vi skal få til det, sier treneren.

Uansett gleder han seg over det Kolbotns unge mannskap har fått til i årets sesong, høyt oppe på tabellen, etter at flere veldig sentrale spillere er blitt borte.

- Vi er blitt veldig mye bedre i løpet av sesongen. Det er gøy å se at spillerne har tatt store steg. Nå spiller vi på et ganske bra nivå. Og så var det litt marginer i dag som gjorde at vi ikke klarte det helt, sier Kyrre Johannesen.

Fyllingen Bergen 2 fortsetter østlandsturneen i Skihallen søndag ettermiddag.

Kolbotn-Fyllingen Bergen 2 25-25 (9-11)

2. divisjon håndball menn avdeling 4. Sofiemyrhallen lørdag ettermiddag.

Kolbotn: Mats Bjørnstad, Lars Erik Sørli - Endre Lunde Døskeland 2, Sebastian Emanuel Andersson, Martin André Nilsen, Petter Alessandro Predosin Jordbakke, Mikkel Maakestad Enghaug, Jonas Aksel Myrer 3, Thomas Svith Fløttum, Andreas Saltom Rikheim 5, Marius Egeberg Christiansen 1, Robin Wulvik 6+3 straffer, Martin Berg Hansen 5, Lars Braskerud, Magnus Walla Brandshaug.

Toppscorer Fyllingen: Leander Myklebust Seime 6+1.

Utvisninger: Kolbotn 2x2 min., Fyllingen 3x2 min.

Dommere: Tom Martinsen og Chris-André Hansen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken