Gå til sidens hovedinnhold

Storseier gjorde godt for selvtilliten

Artikkelen er over 3 år gammel

Kolbotn moste Stryn 34-15 i Sofiemyrhallen lørdag kveld. Det gjorde godt.

SOFIEMYR: Et heltent Kolbotn-lag kjørte over gjestene fra start til mål. Alt stemte i begge ender av banen.

- Det var deilig å få en overbevisende seier hvor vi er solide og egentlig overlegne gjennom hele kampen. Det er godt, for nå kommer vi inn i en viktig periode hvor det kommer mange kamper ganske tett. Da er det greit å ha med seg selvtillit, sier Kolbotn-trener Kyrre Johannesen.

- For det har jo kladdet litt for dere til nå i sesongen?

- Vi har variert for mye i prestasjonene og vært litt uheldige med skader. Det er klart vi må vinne noen kamper, og gjerne ha noen "på stripa", sier Johannesen.

- Har tatt mange steg i år

- Noe spesielt du er ekstra fornøyd med i dag?

- Robin Wulvik har tatt mange steg i år. Han scoret 15 mål og er eneren i dag. Ellers synes jeg vi gjør det veldig bra defensivt og gjør de tingene vi har snakket om på forhånd.

Mats Bjørnstad spilte en stor kamp mellom stengene, og Lars Erik Sørli som sto andre halvdel av andreomgangen, hadde også en god dag på jobben.

Midtveis i førsteomgangen ledet Kolbotn med fem mål. Halvannet minutt før pause var de oppe i ledelsen 16-5, før Stryn reduserte to ganger til pauseresultatet 16-7.

Litt rufsete

Gjestene kom ikke nevneverdig nærmere, før vertene igjen dro fra på solid vis.

- Det var litt rufsete tidlig i 2. omgang, og så ble det bedre utover i omgangen. Og så kan vi bli litt mer effektive mann mot mann mot målvakten. Vi bommer for mye i klare situasjoner. Vi gjorde en bra match i dag, men kunne vært litt mer effektive i 100-prosentsjansene vi får, mener Kyrre Johannesen.

Han skulle gjerne ønsket seg enda bedre overtallsspill, men er naturligvis alt i alt godt fornøyd med kveldens beholdning.

Stryn på sin side har en ny tøff oppgave i vente i Skihallen søndag formiddag.

PS: Herrekampen var oppvarming til kveldens store hovedkamp; lokaloppgjøret i damenes 3. divisjon mellom Kolbotn og Oppegård. Her var gjestene ett nummer for store og vant 32-19.

Kolbotn-Stryn 34-15 (16-7)

2. divisjon håndball menn, avdeling 4. Sofiemyrhallen lørdag kveld.

Kolbotn: Mats Bjørnstad, Lars Erik Sørli - Endre Lunde Døskeland 3, Kyrre Vegard Johannesen, Sebastian Emanuel Andersson, Martin André Nilsen, Mikkel Maakestad Enghaug, Jonas Aksel Myrer 1, Thomas Svith Fløttum 2, Andreas Saltom Rikheim 4, Marius Egeberg Christiansen, Robin Wulvik 12+3 straffer, Martin Berg Hansen 5, Lars Braskerud 2, Magnus Walla Brandshaug 2.

Toppscorer Stryn: Lovro Kresic 4.

Utvisninger: Kolbotn 2x2 min., Stryn 3x2 min.

Dommere: Ole Johnny Ulleberg og Leif Bjarne Nilsen.

Tilskuere: 150

 

Kommentarer til denne saken