Gå til sidens hovedinnhold

Kolbotn hadde Sandefjord i knestående

Artikkelen er over 6 år gammel

SANDEFJORD: Kolbotn leverte en solid kamp borte mot Sandefjord lørdag. Det endte til slutt 26-22 til hjemmelaget, men Kolbotn ledet 12-10 ved pause.

Se intervju med Kolbotns Torbjørn Andersen her

Bilder fra kampen

Et meget solid forsvarsspill de første 30 minuttene sørget for at opprykksjagende Sandefjord ble svært så frustrerte. Kolbotn var disiplinerte bakover og gjorde få feil fremover.

Lagene fulgte hverandre frem til 8-8. Da var det spilt 25 minutter. De siste fem minuttene før pause rykket Kolbotn i fra, og kunne ta med seg en fortjent ledelse inn i garderoben.

12 minutter uten scoring

Kolbotn fortsatte der de slapp før pause, i begynnelsen av andre omgang. Fem minutter ut i omgangen ledet hvittrøyene 15-12 og så faktisk ut som et vinnerlag.

Dessverre ble de neste 12 minuttene helsvarte, og uten Kolbotn-scoring. Sandefjord gikk opp til ledelse 20-15. Selv om KIL kom seg opp på tre mål bak var det for mye å forlange at de skulle lage noen spenning av dette de siste ti minuttene.

Likevel viste bortelaget så mye positivt i Jotunhallen at det er lov å håpe på poeng også når motstanderen er av de beste i divisjonen. Laget har også fått en ny dimensjon bakover, med trener André Kolstad på banen.

- Vi fikk kampen akkurat dit vi ville med et sinnsykt godt forsvarsspill. Så sliter vi fremover mot forsvaret deres. Det ble tøft å stange mot forsvaret deres da de fikk noen enkle scoringer i andre omgang. Vi er ikke fornøyd, men vi er på riktig vei. Nå begynner vi å se konturene av laget vårt, sa trener Kolstad etter kampen.

Tabell 1. divisjon håndball