Her scorer Kolbotn - men hvor lenge var Ina i paradis?

Kolbotn var nær alle tre poengene hjemme mot Sandviken. Men det ble med det ene.

Artikkelen er over 3 år gammel

I videovinduet ser du Kolbotn-kaptein Ina Gausdal heade inn 1-0 mot Sandviken. Men det ble bare ett poeng i bunnoppgjøret.

DEL

SOFIEMYR: Gjestene fra Bergen satte inn utlikningen noen få minutter etter Kolbotns ledermål, også det på en corner. Dermed ble det poengdeling i bunnoppgjøret på Sofiemyr.

Både Kolbotn og Sandviken er i beit for poeng, men leverte en forholdsvis dårlig forestilling i det deilige sensommerværet.

Juliette Kemppi slo an tonen med et skudd i tverrliggeren etter 50 sekunder, etter et fremspill fra Karina Sævik. Stort nærmere kom ikke Kolbotn på 75 minutter.

Baklengs på dødball

Kolbotn var spesielt bra i begynnelsen av begge omganger og ikke minst etter scoringen, men må også være glade for at ikke flere av bergensernes muligheter endte med baklengs og borteseier.

- Det er kjedelig at vi står godt imot på dødballer i 85 minutter, og så går den inn der, sier Kolbotn-trener Knut Slatleim som gjerne skulle hatt med full pott.

- Det er mye positivt å ta med seg fra denne kampen. Vi står godt "i krigen", og jeg føler vi skulle tatt med oss tre poeng, sier han.

- Viser fremgang

Sesongen 2017 har vært stusslige saker for Kolbotn, som fortsatt ligger på 10. plass, to poeng bak Sandviken. Med en seier hadde de klatret forbi gjestene fra Bergen. Heldigvis gikk Grand Bodø på kvalifiseringsplassen på et forventet tap mot LSK Kvinner og ligger fortsatt fire poeng bak Kolbotn.

Likevel synes treneren de er på riktig vei.

- Jeg synes vi viser fremgang og fremstår mer skarpe offensivt, samtidig som det fortsatt er ting å jobbe med. De unge spillerne er bra, de, og står frem sammen med de litt mer garvede, sier Knut Slatleim.

Kolbotn-Sandviken 1-1 (0-0)

Toppserien fotball kvinner. Sofiemyr stadion lørdag ettermiddag.

Mål: 1-0 Ina Gausdal (75), 1-1 Sofie Skjelstad Jensen (86).

Kolbotn: Aurora Watten Mikalsen - Ina Gausdal, Maja Maria Staubo Nordahl, My Haugland Sørsdahl (89.: Caroline Vendela Hovland), Ingrid Rokke Elvebakken - Nora Eide Lie, Tonje Pedersen, Karina Sævik - Maren Hauge Johansen (73.: Tone Bettina Besmo Pirisi), Julie Hoff Klæboe, Juliette Mikaela Kemppi (80.: Jenny Norem).

På Kolbotn-benken: Marianne Nikoline Øvstaas Sandnes, Caroline Vendela Hovland, Jenny Norem, Sanna Svensson, Tone Bettina Besmo Pirisi.

Dommer: Ole-Alexander Ekeli Valen, Kråkerøy IL.

Gule kort: Tonje Pedersen, Kolbotn og Marije Brummel, Sandviken.

Tilskuere: 258

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken