Kolbotn imponerte stort til tross for tap

Av
Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

LA MANGA: Til tross for 1-0-tap kan Kolbotn ta med seg mye positivt fra dagens kamp mot en av seriefavorittene Lillestrøm. Kolbotn var det beste laget i store deler av kampen. Den ble avgjort sekunder før pause. Tidligere Kolbotn-spiss Isabell Herlovsen scoret alene med Kolbotns Siiri Välimaa, etter at Maja Nordahl i KIL-forsvaret mistet ballen midt på egen halvdel.

Se intervju med trener Brocken og spiss Camilla Ose HER

Scoringen var også det eneste Lillestrøm hadde å by på fremover. Kolbotn presset de gulkledde tilbake og burde definitivt satt én ball i nota. Nærmest var Camilla Ose 20 minutter ut i 2. omgang. Hun fikk ballen på åtte-ni meter, men bredsidet ballen rett på LSKs keeper Maria Jevery. Forarbeidet fra Synne Jensen var utsøkt. Både Jensen og Ose viste klasse mot LSK.

Kolbotns albanske ess Furtuna Velaj så  meget bra ut i 25 minutter. Da ble hun lagt i bakken og måtte ut. Hun ble fraktet til sykehus for sjekk av en skulder som muligens er ute av ledd.

I 2. omgang fortsatte KIL-dominansen. Anja Sønstevold, Sheila van den Bulk og Rachael Axon sørget for at Kolbotn fikk kontroll på midtbanen. De to utenlandske nykommerne imponerte. De bringer definitivt mer kraft inn i Kolbotn-laget. Axon fikk sågar se det røde kortet, men det må settes på kontoen for elendig dømming, og ikke stygt spill. Det første gule fikk hun for en knallhard takling på ball. Det andre i en situasjon hun ikke var i nærheten av LSK-spilleren.

Kolbotn møter et annet topplag, Stabæk, på onsdag. Da er kanskje også Andrine Tomter tilbake. Hun tråkket over på torsdagens trening og sto over LSK-kampen.

BILDER FRA KAMPEN

Artikkeltags