Kolbotn-jentene blir TV-stjerner i høst

Kolbotn spiller en sentral rolle i den nye serien Alt for laget som kommer på TV3 senere i høst. Lørdagens kamp mot Sandviken var produksjonsselskapets tredje besøk av fire på Sofiemyr denne sesongen.

Artikkelen er over 3 år gammel

Til høsten får du bli flue på veggen når Kolbotn-spillerne gjør seg klare, under og etter kamp.

DEL

SOFIEMYR: Kolbotn kvinnefotball spiller en sentral rolle i den nye realityserien Alt for laget, som sendes på TV3 senere i høst. Warner Bros. Norge lager serien. Lørdag var de med på kampen mellom Kolbotn og Sandviken.

Dette var produksjonsselskapets tredje tur til Sofiemyr i årets sesong.

- Byr på seg selv

– Det er kjempegøy, absolutt! sier regissør Thomas Engeset.

Den gamle «Kjell» fra Olsenbanden Junior-filmene har gjort filmproduksjon til et levebrød. Han er full av lovord om samarbeidet med Kolbotn.

– Det er en virkelig flott gjeng som byr på seg selv. Det er så viktig for dem hvordan det går, så det er masse følelser over alt. Det er det man håper på når man lager TV, sier Thomas Engeset.

Garderobelivet

Det er bare kameraer inne i garderoben. De styres fra kontrollrommet vegg i vegg. Altså ingen kamerafolk som flyr i veien.

– De trenger tre poeng i dag. Etter at vi har filmet en del tap, er det veldig gøy å få en seier. Kolbotn har vært inne i en tung periode. Da hadde det vært veldig artig med seier, sa Thomas Engeset før kampen.

Han fikk ikke ønsket helt oppfylt. Begge lag skulle gjerne hatt tre poeng for å komme seg på tryggere grunn på tabellen. Det ble med ett hver. Det så lyst ut da Ina Gausdal headet en corner fra Tonje Pedersen i mål et kvarter før slutt. Fem minutter før full tid var det Sandvikens tur til å score på corner.

– Det er kjedelig at vi står godt imot på dødballer i 85 minutter, og så går den inn der, sier Kolbotn-trener Knut Slatleim som gjerne skulle hatt med full pott.

– Det er mye positivt å ta med seg fra denne kampen. Vi står godt «i krigen», og jeg føler vi skulle tatt med oss tre poeng, sier han.

Kolbotn var nær alle tre poengene hjemme mot Sandviken. Men det ble med det ene.

På rett vei

Sesongen 2017 har vært stusslig for Kolbotn, som snuste på bronsen i fjor. Kolbotn ligger fortsatt på 10. plass, to poeng bak Sandviken, men treneren synes de er på riktig vei.

– Jeg synes vi viser fremgang og fremstår mer skarpe offensivt, samtidig som det fortsatt er ting å jobbe med. De unge spillerne er bra, de, og står frem sammen med de litt mer garvede, sier Knut Slatleim.

Hvordan han og spillerne reagerte før, under og etter kampen, får du altså se hvis du slår på TV3 utpå senhøsten en gang.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken