VESTBY: Klokken 09:28 tirsdag morgen meldte Politiet i Øst at nødetatene rykket ut etter melding om en trafikkulykke i Osloveien i Vestby.

Ulykken skjedde i krysset mellom Osloveien og Garderveien, ved avkjøringen inn mot Vestby sentrum, og vegtrafikksentralen meldte om redusert fremkommelighet på stedet.

Klokken 09:46 melder politiet at det er to biler involvert i ulykken, og at det var en person i hver av bilene. Disse skal ha vært oppegående etter sammenstøtet.

Det var imidlertid trafikale utfordringer på strekningen etter ulykken.

Bilder fra ulykkesstedet viser at det var flere biler fra helse, brann og politi på stedet, og at det var kø i Osloveien. Ulykkesbilene sto i selve krysset.

Klokken 10:10 meldte Vegtrafikksentralen øst at nødetatene var på stedet, men at trafikken gikk sakte forbi. Ti minutter senere var bergingsbil på plass, og klokken 10:39 er veien åpen for trafikk.

Når ØB snakker med Marius Gunnerud, seksjonsleder for nærpolitiet i Follo, i Øst politidistrikt ved halv ett-tiden tirsdag ettermiddag, sier han at det fortsatt er litt tidlig å si noe om årsaken til ulykken.

De to førerne som var involvert i ulykken var en mann i 60-årene og en kvinne i 30-årene.