Gå til sidens hovedinnhold

Kollisjon på Fv 120 i Våler – person var fastklemt

Nødetatene rykket ut etter en møteulykke mellom Hobøl og Moss lørdag morgen.

FV120 VÅLER: Klokken 08:24 lørdag morgen meldte Politiet i Øst at nødetatene har rykket ut på melding om et trafikkuhell på FV120, Hobølveien, ved Lødeng i Våler, mellom Hobøl og Moss. Ulykken skjedde i nærheten av avkjøringen til Sånerveien. En person satt da fastklemt og kom seg ikke ut av bilen.

– Det er to biler som har kollidert. En av personene i bilen klarte ikke å komme seg ut, og det er ukjent skadeomfang, forteller operasjonsleder Kristian Loraas i Øst politidistrikt til ØB.

Nødetatene var da på stedet.

– Brannvesenet har frigjort føreren av bilen. Det tyder på at en bil har kommet over i motgående. Det er store materielle skader og alle airbager er utløst, sier han.

Ulykkesjåføren slo seg vrang på politistasjonen

I en sving

Det satt en person i den ene bilen og to i den andre. Ifølge Loraas er det ikke noe som tyder på at det er snakk om alvorlig personskade.

– Veien er helt sperret. Det skjedde i en sving, og det er uoversiktlig. Så det er sperret inntil berger er på stedet, sa operasjonslederen.

Han har foreløpig ikke ytterligere opplysninger om de involverte i ulykken.

Klokken 09:52 melder politiet at veien er åpnet og at de oppretter sak.

Andre gang

Det er bare noe få dager siden forrige ulykke på Fv120 mellom Elvestad i Hobøl og Moss. 15. desember kjørte en mann i 30-årene i fjellveggen litt lenger nord, på Elvestadveien i Hobøl. Mannen kjørte en firmabil tilhørende et firma fra Ski. Sjåføren fremsto som lite samarbeidsvillig og beruset, og ble fremstilt for prøvetaking hos lege.