Gå til sidens hovedinnhold

Kommunen som parkeringshai

Nordre Follo kommune praktiserer tilsynelatende et parkeringsregime, selv de verste private aktører ville vært stolte av.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg parkerte på torget i Ski og betalte via app. Dessverre ble det betalt for feil bil, da den man normalt bruker står på verksted. Dermed ble det forelegg på 600 kroner.

Jeg skrev naturligvis samme kveld en forklaring med ønske om refusjon, da man jo hadde betalt for å stå der. Men nei, fornuft er tydeligvis ikke Nordre Follos sterkeste side.

De sendte et veldig formelt nedlatende brev, og det via digipost for å markere ytterligere arroganse. I min klage opplyser jeg at boten allerede er betalt.

Selv dette har ikke kommunen tatt seg hverken tatt seg bryet med å lese, ennå mindre kontrollere. I en rekke setninger kommer de med trusler om det ene og det andre, som er tatt ut av alle proporsoner. På toppen av det legger de ved en lenke som skal vise til lovverket. Problemet er naturligvis at lenken ikke henviser til noe som har med saken å gjøre.

Parkeringsklagenemda neste.

Kommentarer til denne saken