Gå til sidens hovedinnhold

Her drar 210 konfirmanter på sommerleir

Artikkelen er over 4 år gammel

Mandag morgen gikk 210 Oppegård-konfirmanter og nesten 70 ledere ombord i «Baronen» med kurs for Bolærene.

INGIERSTRAND: Hele denne uken skal alle årets oppegårdkonfirmanter oppleve sang og rock n roll, musikk og undervisning, turneringer, refleksjon, samhold og vennskap.

Kirken i Oppegård har lang tradisjon for å ta samtlige konfirmanter med på leir som en avslutning på konfirmasjonsforberedelsene. Nytt av året er stedet; Bolærene utenfor Nøtterøy. Tidligere har de reist til Karlskoga i Sverige. Sogneprest i Greverud, Anders R. Johansen tenker at atmosfæren blir enda mer intim nå da de skal holde til på en øy.

– Opplegget og særpreget ved leirene våre blir det samme. Spesielt hos oss er at vi har med så mange frivillige ledere. Alle skal bli sett og tatt på alvor. I løpet av uken blir ungdommene trygge og går fra å være tilskuere til deltagere, sier Johansen.

Aleksandra Flaa, Hannah Munkevik Tveite og Therese Ness var konfirmanter i fjor, og er med som ledere i år. De er klare på hva konfirmantene kan vente seg:

– Mye lek og god stemning, møte nye venner og oppleve fellesskap, sier de.

Madelen Hansen, Edith Christine Bastnes Pettersen og Milla Ellewsen Heier er blant de 210 konfirmantene. De har hørt mye skryt om leirene og gleder seg.

– Andre forteller at det er veldig koselig om kveldene og godt samhold, forteller trekløveret før de går ombord i båten.

Kommentarer til denne saken