Den svenske stjernen spiller opp til konsert i stua i Kråkstad

  Her ser du den svenske gospelstjernen Per-Erik Hallin spille så taket løfter seg hjemme i stua til familien Orset i Kråkstad.

  Taket kommer til å løfte seg i stua hos familien Orset igjen.

  DEL

  KRÅKSTAD: I juni 2017 spilte Per-Erik Hallin konsert i stua hos familien Orset i Kråkstad. 37 personer hadde tatt turen for å få en konsert utenom det vanlige i forsommervarmen. Gospelkonserten fikk taket til å løfte seg i Midsemveien 18A. Søndag 28. april er det klart for en ny gospelkonsert av den intime sorten.

  Per-Erik Hallin er en levende legende innen gospelmusikk med to soloalbum og musikalske samarbeid med kjente artister. Han samarbeidet med Elvis på 70-tallet og Carola på 80-tallet, i tillegg til artister i hans egen «gate», Koinonia og Samuel Ljungblad.

  GOD STEMNING: Den svenske gospelstjernern Per-Erik Hallin skapte stor stemning i stua hjemme hos familien Orset i Kråkstad i juni 2017.

  GOD STEMNING: Den svenske gospelstjernern Per-Erik Hallin skapte stor stemning i stua hjemme hos familien Orset i Kråkstad i juni 2017. Foto:

  Et minikulturhus

  Ikke minst er han kjent som den svenske Donald-stemmen, eller Kalle Anka som han heter på de kanter. Med litt flaks så blir det en smakebit av Donald i Kråkstad også denne gangen.

  – Vi synes det er fryktelig gøy å gjøre stua til et minikulturhus. Og når vi var så heldige å få en av mine store favoritter fra tenårene til å spille i vår egen stue, var det ikke vanskelig å si ja, sa Tom Rune Orset forrige gang.

  GJESTESOLISTER: Per-Erik Hallin fikk selskap av flere gjestesolister på "scenen" under forrige besøk i Kråkstad.

  GJESTESOLISTER: Per-Erik Hallin fikk selskap av flere gjestesolister på "scenen" under forrige besøk i Kråkstad. Foto:

  Åpen for alle

  Per-Erik Hallin hadde også hatt en konsert hos familien i januar 2016.

  Denne gangen kommer også Bengt Johansson. Han er låtskriver, lovsangsforfatter og rocker og har gitt ut hele 18 album.

  Konserten er hjemme i ei stue i Kråkstad, men den er åpen for alle. Du må bare huske å skaffe deg billett på forhånd.

  På en stuekonsert kommer du tettere på artistene enn noe annet sted. Hallin og Johansson deler historier fra livet og tanker om nåtiden og evigheten. Og med tett kontakt med publikum vet vi aldri helt hva konserten vil inneholde før den er over.

  Artikkeltags